Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ha Mensi után...

Szerintetek ha Mensi után mindennap eggyüttvoltunk a párommal mennyi az esélye a terhességnek? Vetelesem ota nagyon kivagyok sajnos :/

Figyelt kérdés

2023. aug. 14. 17:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10es Koszonom az irasod igen mara mar elengedtem nagyjabol elozo 3 honapban nagyon stresszeltem vartam a kovi termekeny napokat nagyon es folyamat jegyzeteltem mindent ... dehat mara kezdem elengedi kicsit lazabban sokan mondtak nemjo a rastresszeles ..:/
2023. aug. 21. 22:03
 12/14 Adriana2 ***** válasza:
Át érzem teljesen, én ugyan így voltam számoltam a napokat, sírtam mikor újra meg jött, csalódott voltam és magam okoltam mit rontottam el. Hány hetesen vetéltél el?
2023. aug. 21. 22:18
 13/14 A kérdező kommentje:
8 hetesen :/ .. ahogy megláttam egy kis vért mentem is rögtön az orvoshoz /akik elég lekezelőek voltak/ akkor meg jóvolt (elvileg én nem hallottam) a kisbaba szívhangja és zárt volt a méhszájam is .. aztmonták jólvan a baba... hazaküldtek.. másnapra üres voltam 😭.. pár hónapra rá barátnőm is vérezni kezdett viszont tőlle megkérdezték, hogy szeretne e valami kúpot ami segít megtartani a babát.....
2023. aug. 22. 09:16
 14/14 Adriana2 ***** válasza:
Igen az orvosi hozzá állástól is függ nagyon. Sajnos ebben is tapasztalatom van hogy mennyire le néző orvosok vannak engem szó szerint ki nevettek mikor be mentem enyhe verzessel, mondván ki találtam csak,mert nem látni hogy vérezne a méh.. 5×mentem be ügyeletre mire bent tartottak és hozzám vágták hogy már késő a vetélés el indult.. Mind eközben rokonom (sógornőm) be ment 6 hetes terhessegel vérzéssel, na azonnal bent tartottak vissza tartásra infúzióra.. Olyan ideges voltam.. Ha gondolod nyugodtan írj privátban
2023. aug. 22. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!