Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek alapján terhes lehetek?

Ezek alapján terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férjemmel a ciklusom kb 10-11ik napján voltunk együtt és hát történt egy kis “véletlen”, most először mert eddig megszakítással ‘védekeztünk.’

Nem mostanra terveztük, épp külföldön dolgozunk de persze nagyon örülnénk ha jönne is 😊

Viszont én izgulok és alig bírom kivárni amíg mensiznék, hogy tesztelhessek.

Szóval együttlét után kb 3-4 napra volt peteérésem ( a naptáram szerint) és ezeken a napokon éreztem egy eléggé erős szúrás, nyomás érzést az alhasamban, illetve érzékeny lett a mellem, alig érhettem hozzá, főleg a mellbimbóm fájt. Furcsálltam is, hisz ez általában pms-kor jelentkezett nálam de hát addig lett volna két hét. Egyik nap sajogatott a fejem is.

Most, ha jól mutat a naptár akkor a peteérésem 6. Napjàn elkezdett egy világos barna folyásom lenni, amit a tisztaságin vettem észre. Hirtelen arra gondoltam, hogy megfog jönni megint hamarabb( mèg 9nap lenne normálisan) mert nèha volt hogy barna cseppek jöttek és aztán a rendes “vér”. De aztán ahogy elolvastam a tüneteket szinte mindent felsorol a beágyazódásnál is🫣

Szóval nem tudom mire gondoljak, hogy deritsem ki minél hamarabb. Tavaly volt egy olyan periódusom amikor egy hónapba kétszer jött a menstruációm(stressz miatt).

Ti mit éreztetek, tudtátok- e a teszt előtt hogy kb terhesek lettetek?

Köszi ha irtok 😊26 n

2023. aug. 10. 19:00
 1/6 anonim válasza:
100%
Igen
2023. aug. 10. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

"a peteérésem 6. Napjàn "

Ajjajaj, nagyobb a sötétség, mint téli éjszakákon...

2023. aug. 10. 20:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Utàni 6. Nap bocsánat sikerült elírnom 🙄
2023. aug. 10. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján terhes is lehetsz, meg nem is. Én is izgultam, amikor elkezdtünk próbálkozni a babával, mindent és annak az ellenkezőjét is felfedeztem magamon, mint "jelet" :D Mindkét terhességemnél amúgy viszonylag biztos voltam benne, hogy ez most _az_, pedig előzőleg csomó izgulós, de sikertelen hónapunk volt. Nem volt semmi konkrétum, egyszerűen csak nagyon magabiztosan vártam, hogy jöjjön a vérzésem, és pont azokban a hónapokban, amikor egyébként összejött a baba, nem akartam tesztelni "még pár napig", merthogy előzőleg mindig negatív lett, és nem akartam megint csalódni. De ez volt a tudatos része, az érzelmi része meg az volt, hogy "menjünk biztosra, de amúgy ez most sikerült". Nem voltak tünetek az esedékes menstruáció előtt, egyszerűen csak tudtam, hogy ez most nem fog megjönni. És ez mindkét terhességemnél.
2023. aug. 10. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:

"Tavaly volt egy olyan periódusom amikor egy hónapba kétszer jött a menstruációm(stressz miatt)."

A női ciklus nem ismeri a naptárt. Ha neked pl 24-28 napos ciklusod szokott lenni, akkor tök logikus, hogy lesz olyan hónap, amikor 2x menstruálsz, hiszen a hónapok többnyire 30-31 naposak.

27N

2023. aug. 11. 06:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze ezt tudom én is, úgy értettem hogy nagyon kis különbséggel jött a második menstruacio, alig 14-15 napos ciklusom volt két hónapban is.
2023. aug. 11. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!