Ezek alapján terhes lehetek?
Sziasztok!
Férjemmel a ciklusom kb 10-11ik napján voltunk együtt és hát történt egy kis “véletlen”, most először mert eddig megszakítással ‘védekeztünk.’
Nem mostanra terveztük, épp külföldön dolgozunk de persze nagyon örülnénk ha jönne is 😊
Viszont én izgulok és alig bírom kivárni amíg mensiznék, hogy tesztelhessek.
Szóval együttlét után kb 3-4 napra volt peteérésem ( a naptáram szerint) és ezeken a napokon éreztem egy eléggé erős szúrás, nyomás érzést az alhasamban, illetve érzékeny lett a mellem, alig érhettem hozzá, főleg a mellbimbóm fájt. Furcsálltam is, hisz ez általában pms-kor jelentkezett nálam de hát addig lett volna két hét. Egyik nap sajogatott a fejem is.
Most, ha jól mutat a naptár akkor a peteérésem 6. Napjàn elkezdett egy világos barna folyásom lenni, amit a tisztaságin vettem észre. Hirtelen arra gondoltam, hogy megfog jönni megint hamarabb( mèg 9nap lenne normálisan) mert nèha volt hogy barna cseppek jöttek és aztán a rendes “vér”. De aztán ahogy elolvastam a tüneteket szinte mindent felsorol a beágyazódásnál is🫣
Szóval nem tudom mire gondoljak, hogy deritsem ki minél hamarabb. Tavaly volt egy olyan periódusom amikor egy hónapba kétszer jött a menstruációm(stressz miatt).
Ti mit éreztetek, tudtátok- e a teszt előtt hogy kb terhesek lettetek?
Köszi ha irtok 😊26 n
"a peteérésem 6. Napjàn "
Ajjajaj, nagyobb a sötétség, mint téli éjszakákon...
"Tavaly volt egy olyan periódusom amikor egy hónapba kétszer jött a menstruációm(stressz miatt)."
A női ciklus nem ismeri a naptárt. Ha neked pl 24-28 napos ciklusod szokott lenni, akkor tök logikus, hogy lesz olyan hónap, amikor 2x menstruálsz, hiszen a hónapok többnyire 30-31 naposak.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!