Lehet a terhesség jele? Most vettem észre, hogy a hüvelyváladékom sárga színűre száradt. Még van pár napom mensiig.
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 14:30
2/13 anonim válasza:
Nem, ez egyáltalán nem a terhesség jele.
3/13 anonim válasza:
Kép nélkül mégis hogy adjunk pontos diagnózist????? 🤢🤢🤢🤣🤣🤣Nem ám, nehogy küldjél.
5/13 anonim válasza:
Csak sárgára?? Az semmi, majd ha zöldre száradt az lesz a tuti.
6/13 anonim válasza:
Igen, lehet.
Nagyon jó módszer a terhesség megállapítására, és a teszthez viszonyítva sokkal olcsóbb és környezetkímélőbb is.
Én kiválasztottam a fürdő falán 7 szép fehér csempét, oszt minden reggel odakenek egy adag hüvelyváladékot, aztán estére megnézem, sárgára száradt-e. Természetesen mindig fennhagyom az egész hetit, hogy mérni lehessen, erősödik-e a sárga szín.
7/13 anonim válasza:
És hol száradt meg?a bugyin?váladékos bugyiban vagy egész nap? Fuuj
9/13 anonim válasza:
És én még azt hittem, hogy a szétszedett és/vagy napokra elrakott negatív pisis tesztet már nem lehet überelni.
10/13 anonim válasza:
De a véres betétet feltöltőt ez sem tudja überelni. Csak azt levették. 🤢🤢🤢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!