Pozitívat teszteltem pár napja, de kicsit barnás a hüvelyváladékom?
Figyelt kérdés
Ez belefér vagy gondot jelent és menjek előbb orvoshoz? Csak törlésnél látszik, a fehérneműn semmi. Minimális görcs és hasfeszülés van olykor mellé. Hétfőn kellett volna megjönnie.2023. febr. 23. 13:25
1/15 anonim válasza:
Elég lutri, lehet, hogy semmiség, lehet, hogy nagy a baj, nehéz helyzet ez. Igazából, ha orvoshoz mész sem lát még valószínűleg semmit, de tudom, ez nem vigasztal. Egy próbát amúgy megér, mert lehet, hogy kapsz progeszteront, és ha az a gond, akkor a pótlásnak segítenie kell. Minden jót kívánok! Esetleg majd írd meg, mi volt!
2/15 anonim válasza:
Szerintem menj az orvoshoz én is vártam vele később mentem írt fel cyclogest de akkor is el ment a baba
Mondta is hogy egyből mennem kellett volna
3/15 anonim válasza:
Menj el dokihoz minél hamarabb. Ír fel progeszteront, ami segít fenntartani a terhességet.
Progi hiány miatt szokott barnázás lenni általában. Elég gyakori jelenség, nem kell megijedni. Nekem is volt ilyen az elsőnél.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor csak elmegyek orvoshoz, az a tuti. Kértem időpontot magánba, de csak jövő hét szerdán tudnak fogadni. Addig hátha minden rendben lesz.
2023. febr. 23. 13:48
5/15 anonim válasza:
Ha progihiány miatt vérzel, akkor jövő hét szerdán késő lesz már.
6/15 anonim válasza:
Azonnal menj dokihoz vagy ügyeletre!
7/15 anonim válasza:
Jó az ügyelet 2es vagyok
Jobohet iszonyat messze van és talán késő is lesz inkább menj be feleslegesen mint hogy baj legyen sajna én későn mentem
8/15 A kérdező kommentje:
Felhívtam újra a rendelőt, holnap 11-kor fogadnak SOS-be. Szorítsatok! 🙏
2023. febr. 23. 14:49
9/15 anonim válasza:
Írd majd le, hogy mit mondtak :)
Szorítok 🤞🏻
10/15 anonim válasza:
Örülök hamarabb mész én is így voltam . Barnáztam nagyon picit 2-3 napig
Kaptam progeszteron kupot
Most egy hónapos a pici fiam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!