Clearblue digi teszttel ki csinált mensi előtt pozitív tesztet? Mennyivel mensi előtt?
Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 11:41
11/17 anonim válasza:
Én vettem többet is:) A digi is és a sima is kimutatták 4-5 nappal előtte, csak a digin egyértelműbbnek látszott:) Ha már veszel digit, javaslom a menzi előtti 3-4 napot, akkor már biztosabb, és mindenképp reggel.
12/17 anonim válasza:
Ja, és üzenem annak, aki beszúrta a linket, hogy itthon a gyógyszertárakban olyat nem lehet kapni, amit beszúrtál, csak olyat, amit vagy pluszt vagy minuszt mutat. Amit te küldtél, azt egy weboldalról meg lehet rendelni, olyat is rendeltem. Mindkettő fajta jó.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem a plust, minuszt mutató fajta van!
2010. okt. 16. 09:40
15/17 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem, de x-epillel nem a másikkal, elvileg holnapra nem várom a ciklus.hu szerint. Majd kiderül, de elvagyok keseredve nagyon! :(
2010. okt. 21. 09:51
16/17 A kérdező kommentje:
Jah, az mkimeredt, hogy negatív lett.
2010. okt. 21. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!