Lehetséges, hogy baba van a dologban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Augusztus 9-én kellene megjönnie a mensimnek… elég furán érzem magam napok óta így gondoltam csinalok tesztet… csatolom róla képet…2023. júl. 31. 14:32
11/16 anonim válasza:
28. nem värtam es tegnap 30 .csinältam tesztet nagyon halväny csik van rajta de nem veszem pozitivnak de meg most se jöt meg hälistenek . ne tesztej hamar mert kemiai terheseget is mutasa a teszt
12/16 anonim válasza:
Bocsi,de nagy ostobaság 9-10 nappal menstruácio előtt tesztet csinálni.Nincs az a teszt ami ilyenkor kimutatná,még ha terhes is vagy.
13/16 anonim válasza:
11. vagyok nem ertem miert kel le szavazni
14/16 anonim válasza:
Hiába èrzed furán magad, mert ilyenkor csak bekèpzelt tünetek vannak. Várd ki szèpen amíg nem jön meg. Èn mèg aznap sem teszteltem, csak 2 napra rá, ès olyan erős pozitív volt hogy mèg a holdról is lehetett látni.
15/16 anonim válasza:
Lehet az ovudat érzed, és majd csak 13-14.én jön majd meg
16/16 anonim válasza:
Valamit mintha látnék,bár a színét nem látom,lehet csak száradási csík.Legkorábban a 10.dpon érdemes ha nagyon nem bírsz várni,és akkor is 10-es teszttel,de még az sem biztos.Tudom,hogy nehéz,de érdemes megvárni míg késik pár napot,addig sok minden előfordulhat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!