Akkor biztosan nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Ma van, hogy késik egy napja. Nem reggeli első pisiből, de csináltam egy 25-ös tesztet. Negatív lett. Érdemes még tesztelnem ebben a ciklusban? Vagy csak könyveljem el, hogy kimarad? A melleim feszülnek, meg fel vagyok puffadva. Néha görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni, de semmi. Szerintetek?2023. júl. 31. 10:18
1/6 A kérdező kommentje:
Livsane volt a teszt márkája amit használtam.
2023. júl. 31. 10:20
4/6 anonim válasza:
Egy hét múlva tesztelj újra. Vagy megjön addig (ez a legvalószínűbb), vagy nem, és akkor már tuti pozitív lesz. Vagy nem és akkor (ha nincs más tünet) így jártál, kimaradt egy ciklus, előfordul néha - ha a következő rendben lesz akkor nem szükséges orvoshoz menni.
5/6 anonim válasza:
Nem maradt ki feltétlenül, és nem első pisibol még nem biztos.
6/6 anonim válasza:
Azért mert 1 napot késik, nem biztos, hogy kimarad. Ha nem jön meg, tesztelj 2 nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!