Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódàs 8. Dpo-n vagyok...

Beágyazódàs 8. Dpo-n vagyok ma. Tegnap délután pár percig erős szurasokat éreztem az alhasamban, majd elmúlt, de azóta is tompán érzem, illetve fáj a derekam is, és nagyon puffadok. Ez lehet a jele annak hogy elkezdődött a beagyazodas?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 08:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
6-7 nappal előbb beágyazódás sincs még.🤷
2023. júl. 31. 10:33
 12/26 A kérdező kommentje:
6-12. Nap között megy végbe a beagyazodas. Mint írtam én a 8. Dpo-n vagyok, és azt kérdeztem, hogy a tünetek alapján elkezdodhetett -e? NEM azt írtam hogy befejeződött, és hogy terhes vagyok. Értelmezés... Ha esetleg jár erre valaki aki érdemben, saját tapasztalat alapján tud írni, azt megköszönöm 🙂
2023. júl. 31. 10:47
 13/26 anonim ***** válasza:
86%

Az én saját tapasztalatom szerint ez még semmit nem jelent sajnos.

Majd tesztelj, ha egyáltalán késni fog.

2023. júl. 31. 10:50
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Az én saját tapasztalatom,hogy minden egyes terhesség más.Volt,hogy éreztem terhes vagyok,volt,hogy biztos votam benne,hogy meg fog jönni,és terhes voltam.Tudom az ember türelmetlen,de annyira felesleges ezzel foglalkozni.Esedékes menstruácio előtt ,kb 2 nappal csinálsz egy tesztet,és kiderul.
2023. júl. 31. 11:29
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek a 14-essel. Amikor a kisfiammal terhes voltam, szinte semmi tünetem nem volt az elején. Fájt a derekam de ennyi, az fáj máskor is. Amióta a tesóval próbálkozunk, volt 2 hónap, amikor meg voltam róla győződve hogy sikerült. Szúrkált a hasam, néha nem fájdalmas de erős szúrások is voltak, mindkét esetben volt "köztes" vérzés. Aztán teszt negatív. Egy másik hónapban semmi szúrkálás nem volt, de késett így csináltam tesztet. Időn túl lett egyértelmű pozi a CB, majd 2 napra rá megjött. Szóval minden egyes terhesség és mindegy egyes "próbálkozós" hónap más.
2023. júl. 31. 11:46
 16/26 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Szerintetek mit gondoljak? 🤔🙄

2023. aug. 7. 19:37
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
#16. Nem értem a kérdést. Egy negatív teszten nincs túl sok gondolkodni való.
2023. aug. 7. 19:41
 18/26 A kérdező kommentje:
Vagy az én szemem rossz, vagy a tiéd 🤣 szerintem egyértelműen látható egy másik csík, Persze nem ugyanolyan erősen, ezért kérdeztem hogy mit gondoljak? De talán akad valaki aki érdemben tud válaszolni 🙂
2023. aug. 7. 19:51
 19/26 anonim ***** válasza:
81%
#18. Nem láttál még soha pozitív tesztet, igaz? Azon 2 látható rózsaszín csík van. Ezen egy van, a kontrollnál.
2023. aug. 7. 19:56
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

#18. Nézd, itt a cikkben vannak képek pozitív tesztekről.

[link]

Te ilyennek látod a tiédet?

Naugye...

2023. aug. 7. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!