Szerintetek lehet terhes ugy hogy 3 negativ terhessegi tesztet csinaltam?đ A cikkusom 41. Napjan jarok,ovszerrek vedekezunk a parommal Munkahelyet valtottam,eleg stresszes vagyok amiatt kesik ennyit vagy lehet,hogy terhes vagyok?
Arra is gondoltam hogy a teszt nem mutatja kiđđ
(Xepil teszt)
Vegyél egy måsfajta tesztet, vagy kérj egy vérvételt.
Ennyi idĆ utĂĄn nem esĂ©lyes, hogy ne mutatna a teszt, ha terhes lennĂ©l, de ennyi kĂ©sĂ©s se igazĂĄn normĂĄlis mĂ©g akkor se, ha stresszelsz
Lehet a stressztĆl, meg lehet kimarad egy ciklusod (elĆfordul nĂ©ha) ha nem vĂĄlik rendszeressĂ© akkor nem gĂĄz.EttĆl fĂŒggetlenĂŒl ha nem jön meg 60 nap alatt akkor Ă©n elmennĂ©k orvoshoz.
Van olyan, hogy valakinek nem mutatja ki a teszt, egy vĂ©rvĂ©telt megĂ©r (de ez amĂșgy baromi ritka)
A 41. napon mår ki kellene mutatnia, ha terhes lennél.
Ăn nagyon nehezen estem teherbe PCOS miatt leginkĂĄbb Ă©s elĂ©g hosszĂș ciklusaim voltak. A 42.napon pozitĂv tesztem volt. NyilvĂĄn elĆtte nap is az lehetett volna, csak nem teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!