Teherbe eshettem?
Szexeltünk a párommal, most két és fél hete. Csináltam egy tesztet a clearblueval, ami akkor halványan de pozitívat mutatott.
Viszont 4 napra rá, gondoltam megerősítem azt, hogy biztos babás vagyok e, viszont az negatív lett. Akkor most még sem vagyok várandós?
A várt menstruáció elmaradását követő 72 órán belül már van amelyik kimutatja. Ezért mondtam, hogy ha egyszer már kimutatta halványan, akkor 4 napra rá, ami legalább 100+ óra, ott is már ki kellett volna mutatnia, vagy hasonlóan halványan, vagy erősebben, de tuti hogy mutatnia kellett volna.
Clearblueból pedig simát vettem, és ott volt a kereszt. Igaz halványan, de mutatta. Most meg már semmi.
No de ha azt se tudod mikor kell megjonnie mert nincs mihez mérni,akkor mégis miből gondolod,hogy már késik?ovulacios sem biztos hogy van ilyen ciklusok mellett
Szerintem nem vagy terhes
Nem vagy terhes.
Az egy szar teszt
Most két napra rá teszteltem megint, fura volt, hogy a másik teszt negatív lett. Úgy voltam vele, aztán remélem nem gondolom rosszul, hogy azért 6 nap után, ha valóban terhes lennék, akkor a mostani teszt amit megcsináltam, annak már valósan mutatnia kellene nem? Most egy Gabriel tesztet vettem, ezt javasolta egyik ismerősöm, viszont megcsináltam a tesztet, és negatív lett. Semmi láthatatlan csík nem jött elő. Nem tudom, de ezek után merjem nyugodtan ki mondani, hogy nem vagyok terhes?
Vagy lehet az voltam, de nem maradt meg a magzat, vagy nem fejlődött tovább végül? Olvastam olyant is, hogy van amikor elvetél valaki, vagy szimplán csak megáll a folyamat, és nem fejlődik tovább, elhall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!