Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Többi lent

Lehetek terhes? Többi lent

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, a barátommal védekezünk. 1 hete mandulagyulladásom lett és Aksolint írt fel nekem az orvos. Viszont most nem tudom, hogy azért, mert szedem, vagy mert esetleg terhes lettem, mert nem jön meg a menstruációm, már 4 napot késik. Szerintetek mi lehet? Utánanéztem a gyógyszernek, elvileg nincs benne HCG, ami a terhességi hormon. Csináltam tesztet is tegnapelőtt, ahogy kell, és negatív lett. De még egyszer fogok tesztelni.

2023. júl. 28. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudod lezárni.akinakar meg mindig hozzá tud szólni...
2023. júl. 28. 17:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy hagyjuk inkább. Nem tudom, miért kell beleállni valakibe, csak mert nem tud valamit....folyamatos inzultálás az megy, köszönöm szépen. Mindenki leragad egy dolognál, a többit meg leszrja. Megéri ide kérdést kiírni, komolyan.
2023. júl. 28. 18:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Meg nem, nem volt ráírva a betegtájékoztatóra, van e benne. De mint írtam, kétségbeestem és nem gondolkoztam. De persze, álljatok csak belém, röhögjetek ki, amiért segítséget kértem. Így bízzak emberekben megint.
2023. júl. 28. 18:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

😅

De ha nincs rajta, hogy van benne, akkor nem egyértelmű, hogy NINCS BENNE?!🤣

Meg amúgy is miért volna antibiotikumban terhességi hormon...🤦‍♀️ Csak spéci, teherbeesést segítő készítményekben van, amit meddőségi szakember ír fel, nem házidoki torokfájásra...

Azt ìrod, hogy kétségbe estél és nem gondolkodtál logikusan - azért ijesztő ez, mert mivel 22 vagy, ez a volán mögött vagy a szavazófülkében is megtörténhet veled...

2023. júl. 28. 20:28
 15/15 A kérdező kommentje:
Jó, a terhesség más, mert attól félek, hogy az leszek és könnyebb mindenféle hülyeséget kérdezni vagy csinálni, hogy megbizonyosodjak, nem vagyok az.
2023. júl. 28. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!