10. dpo-n tartok ma. Csinàltam 2 különböző 10-es tesztet reggeli első pisiből?
Szerintem két lehetőség van:
1. Hiába 10-es mindkét teszt papíron, így is lehetnek kis különbségek az érzékenységben. Pl. biztos hallottál már a Predictor Early tesztről, 100 nőből 99-nek az mutatja ki leghamarabb, néha már a 9. DPO-n, pedg az hivatalosan csak 12,5-ös érzékenységű
2. A halvány pozitív igazából negatív, és csak száradási csík van rajta, vagy a reagens helyét látod. Az is lehet, hogy az a fajta ilyen rossz, lehet másnak van tapasztalata vele, én egyikről sem hallottam.
Tehát kérdésedre valaszom, hogy ha nagyon az elején jársz, akkor lehet egyik ilyen, másik olyan, de megpróbálhatnád a teszteket ide feltölteni, több szem többet lát :)
Szerintem meg várd meg az esedékes menzesz napját és akkor tesztelj, akkor még egy gyengébb teszt is kimutatja, ha van baba.
Addig meg felesleges minden nap tesztelgetni és szétszedni a tesztet, hogy látszódjon valami csík.
Ezen beked melyik pozi?
2 full negatív teszt
Szerintem száradási csík.
Várd meg amíg késik, a Facelle teszt pl megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!