Lehet, hogy 2 hét késés után sem mutatja ki a teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már 3 hete késik, de 1 hete még negatív volt a teszt, azóta nem mertem tesztelni. Vannak tüneteim: alhasi nyilallás, émelygés, fehér pöttyök a mellbimbón, puffadás, zárt méhszáj, kávé undor..
Időpontot a dokihoz csak holnapra kaptam... Viszont már nagyon izgatott vagyok!
Volt valaki már ilyen helyzetben?
Köszi előre is.
2008. jan. 6. 18:29
1/3 anonim válasza:
Ma nem tudsz pl tesztet csinálni? Próbáld meg szerintem! Sok sikert! :-))
2/3 anonim válasza:
Igaz ilyen helyzetben nem voltam, de szerintem van valami.A 3 hét már eleve gyanús, és a tüneteid szerint is minden azt igazolja hogy babód van. Azért szorítok, és írdd meg hogy mit mondott a doki.
3/3 anonim válasza:
Szia! Nekem kb. 8 napja késik, és két teszt sem mutatott ki semmit! Az egyiket 5 nap késés után du., a másikat 6 nap késés után reggeli vizeletből csináltam. Írtam neked privit, örülnék, ha megosztanád velem, mit mondott a doki. én pénteken tudok csak dokihoz menni:(:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!