Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódási vérzés, vagy...

Beágyazódási vérzés, vagy mensi lesz?

Figyelt kérdés

Szeretnék segítséget kérni, más is volt-e így, ahogy én most, vagy hasonlóan... 13. Dpon vagyok, ilyenkor már bőven görcsölni szoktam és igazából mára-holnapra nem várom. 11. Dpon görcsöltem utoljára. Reggel élénk vörös színű nagyon minimális vérzéssel találkoztam a wc papíron, azóta sincs semmi. Se görcs, se vérzés. Erről a vérről linken keresztül töltök fel képet, aki bírja megnézné, hogy lehet-e beágyazódási vérzés? A tesztem sokadik pisiből de negatív lett (facelle) :( legalábbis én nem látok rajta semmi különöset.

A vér : [link]

Előre is köszönöm ha valaki megosztja a tapasztalatait velem.

2023. júl. 24. 11:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Annyit osztogattad az észt hogy el is fogyott ahogy látom.
2023. júl. 24. 20:28
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Ez mensi lesz, sajnálom. 😔

Egyébként, van eü-s barátnőm, sürgősségin dolgozik, szerintem több, mint 10 éve. Nővérke. A stílus, az ott is hasonló ilyen kérdésekben. A bibi csak az, hogy a nőgyógyászati részhez fingja sincs, képes olyan felháborítóan nagy fszságokat mondani, hogy az ész megáll. De arc, az van. Na, itt is ez lehet a szitu. Osztogatunk, osztogatunk. Egyébként a legdurvább, az az, hogy direkt írta is a kérdező, hogy mi lesz a képen, és úgy háborog.

Nyilván túltolta kicsit a biciklit a kérdező ezzel, de bszki. Ilyen stílussal nyomod a munkahelyeden is, ha nem tetszik valami? Megalázod az ijedt, kiszolgáltatott embereket? Ez vagy te?

2023. júl. 24. 21:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Majd ird meg mi lett!
2023. júl. 25. 02:09
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát már reggel rózsaszínt töröltem, továbbra sem görcsölök amit betudok a 3. Hónapja szedett barátcserjének, teszt tovabbra is negatív, ebből már nem lesz baba sajnos.

Már azt sem tudom mondani hogy majd a következő hónapban... Annyiszor mondtam már. Van már egy kisfiam, császárral született, azóta még kémiaim sem volt. Szerintem petevezeték elzáródás, de úgyis megyek tükrözésre és akkor kiderül.

2023. júl. 25. 07:16
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Ne kenődj el! Igenis megértem, hogy furcsállod, hogy csak pár csepp vér, és azóta semmi. Normál esetben nem ilyen, hanem ha már megjelenik az élénk vér, akkor az el is kezd folyamatosan folyni. Az, hogy a teszted még negatív a sokadik vizeletből, az sem 100 %, hogy nem vagy terhes. Tesztelj holnap az első vizeletből, egy érzékenyebb teszttel, ha persze addig nem kezdesz el rendesen vérezni. Az eü. dolgozók azt hiszik, minden egészségügyi dologhoz is értenek, pedig ez nincs így. Az összefüggések, teljes test biológiája távol áll tőlük.
2023. júl. 26. 10:16
 16/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Nagyon köszönöm a megtisztelő válaszod és kedvességed még így ismeretlenül is ☺️ sajnos megérkezett tegnap, holnap megyek a bővített hormonsorra, századik alkalommal is tudok reménykedni.

Igazad van az eü dolgozókkal kapcsolatban sajnos. Nekem sok ismerősöm egészségügyis, én is ezt tapasztalom amit írtál.

2023. júl. 27. 20:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, arra gondolsz hogy nincs gorcsoles a barácserje miatt lehet?

Én szedek kb 2 honapja barátcserjét, mert felborult a menstruaciom (fogamzasgatlot abbahagytam es felborult a hormonhaztartasom).

Nekem a nem várt menstruacio elott egy nappal volt egy icipici piros pecsételés és tegnap kellett volna megjonnie, de semmi. Görcsölés sincs, csak a derekam nagyon minimalisan fajdogal, de messze nem úgy ahogy szokott.

aug. 24. 09:44
 18/18 A kérdező kommentje:
nem tudom mar mire gondoltam, azota lassan szulok :D
aug. 27. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!