6 mm-es nyálkahártyával sikerülhet terhesség?
Szia
Ha jól emlékszem olvastalak már itt téged.
Szerintem nyugodj meg, és ne hallgass senkire csak a orvosodra. Nekem 2004-ben fogant meg a kislányom 6.5mm-es nyálkahártyával. Jövőre lesz 4 éves. És egészséges, eleven kiscsajszi.
Bár, tény hogy nagyon vékonyka volt nekem is a ny.hártyám, de megmaradt a lányom és ez a lényeg.
Nekem is 3 tesztem pozitív volt, a laboros is.
Remélem tudtam segíteni.
Még annyi, amikor ezt a 6.5mm mérték, akkor még nekem csak "petezsákszerű" képletet látott a doki, 2 háét múlva kellett vissza mennem és már láttuk a dobogó kis szívét.
NAgyon szorítok neked, és GRATULÁLOK
Nem tudom nem-e engem olvastál, mert nekem is 6 mm-es volt a ciklus 21. napján. :-)
Az orvosom úgy érzem elment efelett az eredményem felett. De akárhol olvastam róla, kevés...
1 hónappal ezelőtt pedig úgy néz ki nem is tudott beágyazódni a feltételezett terhességem. 2x teszteltem halvány pozitívat. És tüneteim is voltak. Sosem tudom meg, mi zajlódott akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!