Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez lehet terhesség?

Szerintetek ez lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk a párommal és most úgy érzem sikerült.

Minden tipikus tünetek jelen vannak, ami a nagy könyvben említve van. Émelygés, szédülés, hányinger, gyakori vizelési inger, puffadás, fáradság...

Viszont több teszt is negatív eddig. Kezdem azt hinni, hogy már a tüneteket is csak bebeszélem magamnak, hiszen kézzelfogható a sok egy csíkos teszt.

Szerdán megyek az orvoshoz, de addig ez a várakozás hosszadalmas és stresszes.

Elméletileg a terhesség 5. hetében járok.

Volt már valakivel olyan, hogy csak később termelődött annyi Hcg hormon a szervezetében,hogy a teszt kimutassa?

Tudom, csak az orvos adhat pontos választ a most megválaszolatlan kérdéseimre, de hátha van itt olyan, aki hasonló cipőben van, mint én.

2023. júl. 23. 10:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Hát gyakori vizelési ingert én nem érzek még így a 3.hónapos terhességem idejénél sem nemhogy 5 hetesen. A vizelési inger később jön amikor a baba nyomja minden szervedet legjobban a hugyhólyagod.Hányingert meg a magas hcg okozza nekem 6.héttől kezdődtek a rosszullétek.Erős hcg szint mellett.Nem vagy terhes.Ha az lennél leugrana a 2.csík a tesztről.
2023. júl. 23. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Abban igazatok van, hogy a "tüneteket" nem terhesség okozza, ha negatív a teszt, hisz nincs hcg hormon. (Ritka esetben a vizeletben nem választódik ki és - lesz a teszt, de azért ez jóval ritkább, mint amennyien reménykednek benne.) Az viszont nem igaz, hogy terhesség esetén SEMMI nem látszódna. 5 hetesen már minimum petezsák vagy valami annak tűnő dolog látszik, ami pedig nincs ott terhesség nélkül.
2023. júl. 23. 18:52
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Azt írta 5. hétben lenne. Az ötödik hét a 4-4+6. Akkor meg nem látszik petezsák se.

De amúgy az orvos szórakoztatása helyett elmegy egy magánlaborba, kb 2500-ért nézet egy hcg szintet és kész.

De nyilván nem terhes.

2023. júl. 23. 18:59
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

#13! Persze, szerintem se terhes és nem tartom indokoltnak az orvos látogatását, csak azért írtam, hogy elméletben látszódnia kéne, mert gondolom, szerdára be is tölti az 5.hetet. Dokihoz meg úgyis elmegy, de ha nem fog látni semmit, mert nem terhes, beszéli magának, hogy terhes, csak még nem látszik, mert ti is azt írtátok.

Nekem 4+5hetesen egyértelműen látszott, hogy nem lehet más, mint terhesség, igaz, nekem pozitív tesztjeim voltak.(Nem az orvos szórakoztatatasa céljából mentem ügyeletre, csak már korban az utolsó utáni pillanatban vagyok és vérezgettem.) Ezért kaptam progit, nem segített, mert nem az volt a baj, elvetéltem, de az most nem ide tartozik. Csak azért írtam, hogy tiszta legyen, ha nem látszik neki, az azért van, mert nincs is terhesség.

2023. júl. 23. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!