Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 napos luteális szakasz...

11 napos luteális szakasz mennyire normális?

Figyelt kérdés

Sikerült így valakinek a baba? Hogyan tudok javítani rajta?

Progi hiányom lenne akkor? Orvoshoz csak egy ciklus után tudok vissza menni. Ami nálam sajnos 34-36 napos😒

Ezen tudok javítani valamivel? Gyógyteára gondolok első sorban.

Köszi a segítséget.

Így mostmár bele léptünk a 14. hónapba. Kezdem feladni lassan 😢

1 évig mindenki elküldött szép szavakkal hogy felesleges menni, várjuk meg az 1 évet, azóta egyszer voltam. De borzasztó hogy hónapokat kell várni minden "kezelés" vagy tanács között. Ti hogy tudjátok elterelni a figyelmeteket ilyenkor?

2023. júl. 19. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Nekem 24 napos ciklussal és 9 napos luteállissal spontán sikerult.
2023. júl. 19. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
persze, nekem 28-31 napos ciklusokkal és 9-10 napos luteális fázisokkal estem teherbe a 3. hónap próba után.Én is pánikoltam mert sokan irták itt h de az kevés meg nem lesz ideje beágyazódni a petesejtnek blabla.NEm feltétlen van progeszteron hiányod.Nekem nincs.Lehet hogy más a gond, nem biztos hogy nálad lehet a párodnál vannak gondok, kevés sperma vagy rossz minőségű.Nem biztos hogy veled van a baj.Kitartást
2023. júl. 19. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
8-9dpon minden terhességemnél + volt a tesztem, így a 11 bőven elég
2023. júl. 19. 22:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Reménykedek.
2023. júl. 20. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!