Lehet baba? Ha nem akkor mi lehet ez, kinek volt már hasonló? Többi lent.
Figyelt kérdés
Júniusban napra pontosan tudtam mikor volt ovu, előtte/akkor is/ utána is együtt voltunk. Aztán onnantól mértem a hőmet, végig 37 feletti volt. Majd aztán "megjött" vagy nem tudom minek nevezzem, volt benne barnázás, nagyon kevés piros, aztán vizes barnázás, 2 tampon ment el, de azokat is csak azért raktam be mert otthonról el kellett mennem, (de negyedig sem voltak "piszkosak", alig volt rajtuk), amúgy kéztörlőt tettem csak mindig be mert ugye kevés volt. 4-5 napig volt ez a valami, ezalatt egyszer ment le a hőm 36,8-ra a második nap, de aztán vissza ment 37,1re.. 1 hete múlt el ez a valami, de azóta is 37 felett van a hőm, ma pl 37,3 is volt. Ezt nem értem, létezik hogy terhesség lenne? A hasam is borzasztó érzékeny mindenre egy jó ideje...tudom teszteljek...nekem ment már el babám, remegő kézzel csinálnám a tesztet ha rá tudnám venni magam :( Nagyon fura ez az egész helyzet, 1 hete kezdődött ez a valami de napok óta már "nedves" vagyok. A hőm ugye meg ugyan úgy fent van 37 felett, hirtelen elálmosodok, és sokszor émelygek. Volt valaki már így, és baba volt a vége? Szedek lelki erőt és lehet a biztonság kedvéért tesztelek azért inkább egyet . Nem támadást szeretnék, hanem segítséget hogy valaki volt e már ilyen helyzetben, és az mitől volt.2023. júl. 18. 20:58
1/12 anonim válasza:
Az időjárás járatja a bolondját, nem hiszem, hogy terhesség lenne a leírtak alapján, de tesztelni kéne, és máris kiderül
3/12 anonim válasza:
Keztorlo? Tisztasagi betetrol meg nem hallottal? Keves verzes eseten is hasznos.
De amugy meg teszt, mast egyszeruen nem lehet erre mondani.
Valoszinuleg mondjuk nem terhesseg, mert vereztel. Annak pedig, hogy miert ilyen keveset, sok oka lehet.
Lehet egyszeri alkalom, hiszen a testunk nem gep, de lehet valamilyen problema is, ha esetleg egy kovetkezo menstruacio is ilyen lenne, akkor erdemes lenne orvost felkeresni.
4/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: hallottam róla, de nem bírja a böröm egyik fajtát sem sajnos...sajnos a vérzéssel nem tudok mit kezdeni mert anno azt mondta az orvos hogy volt olyan nő akinek hónapokon keresztül piros vérzése volt úgy hogy terhes volt, csak nem annyi volt mint nem terhesen, volt olyan aki barnázott de nem 1-2 cseppet...mindegy sok furcsaságot mondott ...ezért vagyok tanácstalan, de csinálok egy tesztet majd.!
2023. júl. 18. 21:55
5/12 anonim válasza:
Igen, vannak nők akik véreznek de az az alacsony progeszteronszint miatt van, nem havi menstruál.Lehet hogy valami történt nálad, beágyazódott, vérzel mert elképzelhető hogy progihiányod van amit minél elöbb kezelni kell ( ezért is fontos hogy tesztelj minél hamarabbbha remegő kézzel is)hogy megmaradjon a babád ha van ott valami.Mikor ovuláltál?
7/12 anonim válasza:
Megértem hogy félsz tesztelni az előző rossz tapasztalatod miatt. De az egyetlen módja mégis annak hogy megnyugodj az, ha tesztelsz és te magad is látod az eredményt!
8/12 anonim válasza:
Pont mostani példám van. Folyamatosan töröltem barna, vagy rozsdaszínű cuccot, de a teszt pozitív. 1 hét után írt a doki progeszteront, megszűntette pár nap alatt. Az első babával is hasonló volt, csak nem ilyen mértékű. 7 hetes vagyok most. Én a helyedben tesztelnék, és ha pozitív, akkor beszélnék orvossal.
9/12 anonim válasza:
#4. Bakker, akkor ott van a hálos vatta betét... de ne már kéztörlőt...
10/12 A kérdező kommentje:
Június 24én ovuláltam és július 10-én kezdődött ez a valami. Délután megyek tesztért, köszönöm a válaszokat!
2023. júl. 19. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!