Szombaton kéne, hogy megjöjjön a mensim. Tegnap óta folyamatosan hányingerem van. És a méhemet olyan nagynak érzem. Lehet, hogy végre sikerült a baba?
Ezek a tünetek lehetnek már babás tünetek? De ilyen korán érezni a tüneteket? Hőm 37.0 fok napok óta.
Ha pénteken tesztelek akkor már kimutatja egy 20-as érzékenységű teszt?
Szia
Hűha, ez nem semmi.Tiszta szívemből gratulálok a 3. babához.
Én, ma még sem mertem tesztelni. De a hőm 37-lett reggel.
És végül milyen tesztet vettél? Gabriellt? Reggeli pisiből csináltad? Jó erős a kontroll csikod? Tünetek?
Gratula kismami
HA holnap is magasan lesz a hőm, akkor már mindenképp tesztelek. De félek, hogy negatív lesz. Neked , hogy fáj a hasad? Én eddig a méhemet éreztem, de ma meg már a petefészkeim szurkálnak. Nem tudom, vegyes érzelmek kavarognak bennem. Tudod, annyiszor csalódtam már, felek átélni ismét a kudarcot. De valahogy most úgy érzem, hogy át kell, hogy éljem. Neked meg igy ismeretlenül is nagyon örülök, de nagyon szeretném ha már hozzánk is eljönne a gólyabácsi. LÁnyom nagyon szeretne már tesóbabát és mi is.
Elég nehéz ügy..... lányommal nem volt ilyen az első hónapban megfogant. A tesó meg már 2 éve várat magára.
Holnap jövök és beszámolok a teszt eredményéről.
Szia
Voltál már dokinál? Vagy még nem is akarsz menni?
Hogy vagy kismama?
Nekem már múlóban a mensim, megint tele vagyok reményekkel.
Összeszedtem magam, és felálltam. Sikerülnie kell, ha nem most akkor februárban az inszemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!