Vivienf94 kérdése:
Szerintetek a második csík szellemcsík?! Még sosem jártam így kicsit tanácstalan vagyok. K. válaszokat előre is!!
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 19:52
2/16 anonim válasza:
Látni valamit igen.De több infó kell.Mikor ovuláltál? Mikor kellene megjöjjön? DPO hanyadik napján vagy?
3/16 A kérdező kommentje:
22-én kellene megjönnie pontosan. 8-9 napja volt az ovuláció napja. Ott abban az intervallumban 1 hétig végig volt együttlét.
2023. júl. 15. 20:07
4/16 anonim válasza:
Miért teszteltél ilyen korán? Oké mondjuk nekem dpo9en pozitív volt de pl nekem ekkor kellett volna megjönnie 9 naposak a luteális fázisaim.Neked még van egy hét.Nem te írtad ma reggel hogy szurkál a hasad stb?
5/16 A kérdező kommentje:
Nem en írtam. Egyszerűen belém beszélték, hogy tesztelnek. Nem gondoltam túl. Csak úgy csináltam egyetm. Mi egyébként nem próbálkozunk. De ha úgy adódik akkor is nagyon örülünk :)
2023. júl. 15. 20:23
6/16 anonim válasza:
Ismételd meg a tesztet kb 3 nap múlva REGGEL. Mert előző kérdésedben ugyanezt a tesztet raktad fel mondván h este csináltad , reggel kidobtad és akkor láttad meg a 2.csikot. Reggel csinálj tesztet első vizeletből és olvasd el a használati utasitást legkőzelebb
7/16 A kérdező kommentje:
Igen ez így volt, véletlenül kitöröltem a kérdést. :/
2023. júl. 15. 20:50
8/16 anonim válasza:
Nem törölted ki még mindig fent van.Kérdést nem lehet törölni akarattal sem.
9/16 A kérdező kommentje:
Akkor bocsánat csak bena vagyok. Nem akarok félrevezető senkit, csak ezt a postot találom. Nyomtam egy X-et a kérdésre a saját kérdéseknel,es enat nem találom.
2023. júl. 15. 21:07
10/16 anonim válasza:
Ez egészen biztosan szellemcsík, mert szürke az egész (vagy legalábbis gépen annak tűnik), és kb. csak egy vékony csík látszik. Van olyan teszt, ami ilyen lesz, miután megszáradt. Szóval ismételd meg 22-én, vagy ha addig nem bírod ki, akkor is inkább 20-a körül, és egy érzékeny teszttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!