Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez szellemcsík?

Vivienf94 kérdése:

Szerintetek ez szellemcsík?

Figyelt kérdés
Tegnap este 10kor csináltam a tesztet. Reggel mikor ki akartam dobni bolt rajta egy vékonyabb de rózsaszín halvány csík. Nem tudom mire vélni. Még nem jártam így pedig már sok tesztet csináltam életem során.

2023. júl. 15. 17:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2023. júl. 15. 17:23
 2/11 A kérdező kommentje:
[url= [link]
2023. júl. 15. 17:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom megnyitni. De teljesen mindegy. 10percen belül ad biztos eredményt. Csinálj holnap, fotózd le időben és azt töltsd fel.
2023. júl. 15. 17:34
 4/11 A kérdező kommentje:
2023. júl. 15. 17:49
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Dehogy szellemcsík az nem ilyen vastag és látványos tesó
2023. júl. 15. 18:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez így negatív.

A leírásban benne van, hogy mennyi időn belül kell leolvasni (nem másnap) - így erre tesztre amúgy sem alapoznék.

Plusz ez a száradási csík teljesen szürke. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnél terhes (lehet, hogy túl korán teszteltél). Hány nap múlva nem várod?

2023. júl. 15. 19:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Július 22.-én kellene a naptáram szerint megjönnie. Igen igazatok van, tudom hogy az időn túli semmibe kéne venni. Valahogy mégis elgondolkoztatott. Mivel még nem volt ilyen tapasztalatom.
2023. júl. 15. 19:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? reggel is feltetted meg most este is.Egyébként egy terhességi tesztet 5-10 percig kell leolvasni utána már nem kell figyelembe venni az esetleges elváltozásokat.
2023. júl. 15. 20:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor ne aggódj kérdező, ha most még negatív is, nagyon korai még a teszt (lehet, hogy pozitív lesz, de ez még nem mutatja). Szorítok neked, majd hozz egy update-t, hogy hogyan alakult!

2023. júl. 15. 23:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálam nemvárt előtti nap volt ilyen a teszt. Nemvárt után (ami nem is jött) egy héttel kivehető pozitív lett. Azóta a 16. hétben vagyok. Pár nap múlva meg kéne ismételni a tesztet.
2023. júl. 18. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!