10 dpo-n pozitív tesztet érdemes ismételgetni?
"most sem töltöttem fel a tesztet, mert egyértelműen eldönthető volt az eredménye."
Akkor még mit vársz, ha te is látod, hogy pozitív? Magadtól nwm tudod, hogy ha mindennnap tesztelgetsz, az nem változtat a dolog kimenetelén, vagy nem értem, nem tudod, hogy működik a terhesség?
Milyen választ vársz, lássunk beléd?
9-es, honnan tudod, hogy két kémiai terhességed volt?
Talán te is nemvárt előtt teszteltél, vagy utána és mégis megjött, tehát ugyanúgy csalódtál?
9 nekem volt pár kémiaim, és olyan is hogy a nem várton + volt, de nem lett szívhang 15 ezres hcgvel sem, olyan is volt hogy már szívhang is volt, de 7héten elvetéltem, akkor ne is menjünk dokihoz 9 hónapig, mert bármikor, bármi lehet.
Én korán tesztelő vagyok és túléltem a + utáni mensiket, azt is hogy 14.héten betegség miatt volt megszakításom.
Mindenki eltudja dönteni, hogy akarja tudni a kémiait vagy nem.
Kérdező annyi tesztet csinálsz amennyit akarsz, én szerettem látni, ahogy erősödik a csík, vagy azt hogy nem és akkor vártam a mensimet.
Csak mert így felesleges fölényeskedésnek tűnt, hogy te bezzeg mindig kivárod a nemvárt napját...
Arra gondoltam, hogy te sem vagy előrébb, akkor miért ne tesztelhetne a kérdező, amikor szeretne? 🤷
Elbizonytalanodtam... Nem vettem több tesztet hétvégére, itt most nincs is lehetőség rá, legközelebb hétfőn. Úgy voltam vele, akkor pozitív, bár még nem merek örülni. Viszont erről a tesztről elkezdtem olvasgatni és sok esetben azt írják, "álpozitív"... Ma mintha készülődne a mensi, ami eléggé elszomorít, de lesz, ami lesz. Most fotóztam le a tegnap reggeli tesztet, ami rossz, mert azóta jól megszáradt. Meglátjuk, mi lesz belőle.
Ez nem álpozitív az biztos :)
Szurkolok, hogy erősödjön
Ez szerintem 10. DPO-n pont megfelelő erősségű, és ez hcg-t mutat, nem kétséges :)
Én csak ciklus kb. 28. napja után teszteltem (ovuról nincs adat 😀), akkor volt teljesen erős.
Nekem minden rendben volt, szerintem neked is erős lesz/lenne pár napon belül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!