Szerintetek pozitív lett a HCG (kék) színű teszt? A többi lent.
Menstruáció előtt vagyok 5 nappal, csak volt egy kicsi pecsételő vérzésem, ezért csináltam egy LH (zöld) tesztet, ami erős pozitív lett, gondoltam csinálok egy HCG megérzésből, és én is, párom is látja rajta a második vonalat. Erősítsetek meg, nagyon szeretnénk már babát, 1 éve próbálkozunk. Köszönöm szépen! :)

Sajnos ez most még nem pozitív, csak nagyon szeretnetek látni.
Az lh teszt "jóstesztként" való alkalmazásának értelmetlenségét meg hadd ne kelljen elmagyarázni.
Felesleges volt ilyen hamar tesztelned.

Nekem ennél erősebb csíknál is megjött. Ezért felesleges idő elött tesztelgetni.
Majd ha valóban késik, na akkor csinálj egyet. Annak az eredményéhez gyanitom nem kell majd közönség segítség.
Az lh tesztre meg inkébb én sem mondok semmit 🤦♀️😅

Lehet lepontozni, de én is látom a csíkot, tehát szerintem ez most pozitívnak tűnik.
Az, hogy mi lesz belőle akár csak a nemvárt napjáig, az kétséges.
Én nem ismerem fel a tesztcsíkokat képről, ez 10-es vagy 25-ös teszt egyébként?
Ha már ilyen hamar teszteltél, akkor ki is használhatod és tudod figyelni kétnaponta, hogy erősödik-e, ha szeretnéd, de bőven ráérsz kb. 1 hét múlva is csinàlni a következőt, ha nem akarod idrgesíteni magad...
Drukkolok!

Csinálj predictor earlyt az mutatja a legkorábban.
Ha napközben csinálod 2-3 órát ne pisilj és keveset igyál nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!