Tudnátok segíteni? Csak jővőheten tudok menni az endokrinologushoz vissza. Ez most jó vagy rossz eredmény? CA125? HE4? MR SELLA?
CA125 eredmény:15.7 referencia:30.2 U/ml
HE4 eredmény :68.1 referencia 60.5 pmol/l
Voltam elote Mr sellan is
A sella alakja és tágasága normális . A hypophysis megjelenése normális. Az adenohypopyhis állományában,a középvonaltól jobbra 2×2,5mm es megkésett halmozású terület ábrázolodik. Perisellárisan kóros eltérés nem mutatható ki . A leképezett agyállományi területeken kóros eltérés nem látható. Vélemény: Az adenohypophysis jobb lebenyében microadenoma lehetősége merül fel .
Pcos vagyok és több mint 1éve szeretnénk babát 24 éves vagyok
Voltam már minden vizsgálaton van peteérésem a Progeszteron is jó egy kissé magas a prolaktin ,de szedek rá esténként egy fél bromocriptint azért is volt az Mr sella . Igazából az endometriózist CA125 szeretem volna kizárólag a HE4-et az a synlaba tanácsolták és megcsinaltam. Van egy nagyon enyhe Inzulin rezisztencia szedem rá a merckformin xr500at 2dbot este ,vékony vagyok 49kg ,párommal minden oké,szedem meg az infolicot, B,D,E,C,Vas,Króm,vitamint . Jövő hónapban lesz az atjarhatosagi .
Igazából a kérdésem az lett volna ,hogy van e az eredmény alapján endometriózisom? Mire itt választ kapok az orvostól az hihetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!