Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok segíteni? Csak...

Frkalexqndra kérdése:

Tudnátok segíteni? Csak jővőheten tudok menni az endokrinologushoz vissza. Ez most jó vagy rossz eredmény? CA125? HE4? MR SELLA?

Figyelt kérdés

CA125 eredmény:15.7 referencia:30.2 U/ml

HE4 eredmény :68.1 referencia 60.5 pmol/l

Voltam elote Mr sellan is

A sella alakja és tágasága normális . A hypophysis megjelenése normális. Az adenohypopyhis állományában,a középvonaltól jobbra 2×2,5mm es megkésett halmozású terület ábrázolodik. Perisellárisan kóros eltérés nem mutatható ki . A leképezett agyállományi területeken kóros eltérés nem látható. Vélemény: Az adenohypophysis jobb lebenyében microadenoma lehetősége merül fel .

2023. júl. 14. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
És minek néztek tumormarkert?
2023. júl. 14. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Jóindulatú microdaganat van a jobb hipofízisben. Nem nagy dolog nekem 20 mm makroadenoma van. Azt itt vagyok....
2023. júl. 14. 18:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Pcos vagyok és több mint 1éve szeretnénk babát 24 éves vagyok

Voltam már minden vizsgálaton van peteérésem a Progeszteron is jó egy kissé magas a prolaktin ,de szedek rá esténként egy fél bromocriptint azért is volt az Mr sella . Igazából az endometriózist CA125 szeretem volna kizárólag a HE4-et az a synlaba tanácsolták és megcsinaltam. Van egy nagyon enyhe Inzulin rezisztencia szedem rá a merckformin xr500at 2dbot este ,vékony vagyok 49kg ,párommal minden oké,szedem meg az infolicot, B,D,E,C,Vas,Króm,vitamint . Jövő hónapban lesz az atjarhatosagi .

Igazából a kérdésem az lett volna ,hogy van e az eredmény alapján endometriózisom? Mire itt választ kapok az orvostól az hihetetlen

2023. júl. 15. 01:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Az endometriózist nem lehet vérvétellel szűrni, erre a CA 125 nem alkalmas.
2023. júl. 15. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!