Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van okom aggódni?

Szerintetek van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Márciusban műtöttek méhen kívüli terhességgel. Múlt hónapban szabad utat kaptunk a próbálkozásban. Szeretnék én is babát, de annyira bennem van egy félsz azzal kapcsolatban hogy újra megtörténik ez a rémálom… :/

Múlt hónapban 1x voltunk élesben együtt, de nem is volt semmi, megjött úgy ahogy kell.

28 naposak a ciklusaim, de évente 1-2x kb 22 napra jön meg.

A mostani ciklusom 5-7-9-dik napján voltunk együtt. Most tartok a 12-dik napján a ciklusomnak.

A lényeg, hogy pont azt érzem mint az előző terhességemnél: szurkálják és feszül a hasam, csak most máshol. Ezért vettem ma egy 10-es érzékenységű tesztet, mert úgy éreztem, tuti mutat majd valamit. Amint haza jöttem, megcsináltam. Lehet középidőben vagyok és amiatt, de van egy halvány második vonal a teszten. Vajon miért?? Van esély hogy megint úgy jártam? Vagy teszteljek újra pár nap múlva reggeliből?

2023. júl. 11. 20:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Aki már egyszer elvesztette a babáját abban minden lesz egy kis félsz.. nekem márciusban volt egy missed ab amit műtéttel kellett befejezni sajnos mert nem volt 10 hetesen szívhangja.. első baba lett volna akire egy évet vártunk... aztán mikor újra zöld utat kaptunk rendeltem ovulációs teszteket . Következő hónapban már nem kellett rendelni mert teherbe is estem újra.. most vagyok 9 hetes és a következő alkalommal mikor megyünk UH-ra akkor 10 hetes leszek .. pont mikor kiderült, hogy nem él a babám.. el sem tudod hinni mennyire nem várom, de mégis... Ez ilyen sajnos. Nem merek hinni annyira még és nem merek nagyon örülni még neki, mert persze bármi történhet. De simogatom a pocim és néha párommal beszélgetünk róla, hogy mi legyen a neve ha lány vagy ha fiú.

Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy mindig benned lesz a félsz. És az nem érti meg ezt aki nem esett még át ilyenen. Én is sokszor azt érzem egyedül vagyok. Pl ma azért vagyok fent ilyen korán, mert azt álmodtam, hogy elvetéltem.. tudat alatt ott van a félelem megint..

2023. júl. 12. 07:00
 12/12 anonim válasza:

Kedves kérdező.

Tavaly júniusban nekem is volt egy méhenkívüli terhességem. Azóta

több mint 1 év telt el és nem estem teherbe.

Sajnos 2 hónapja derült ki, hogy azóta nincs peteérésem a terhesség óta.

Ezt csak azért írtam le mert én is minden hónapban teszteltem, akartam nagyon hogy terhes legyek.

Mindíg oda képzeltem a 2 csíkot és “éreztem is” tüneteket. Amit csak beképzeltem.

És nekem is fájt ugyanott a hasam ahol volt az előző terhesség.

Ne stresszelj csak rosszabb.

Kívánok mielőbbi egészséges babát🙏

2023. júl. 18. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!