Szerintetek van okom aggódni?
Márciusban műtöttek méhen kívüli terhességgel. Múlt hónapban szabad utat kaptunk a próbálkozásban. Szeretnék én is babát, de annyira bennem van egy félsz azzal kapcsolatban hogy újra megtörténik ez a rémálom… :/
Múlt hónapban 1x voltunk élesben együtt, de nem is volt semmi, megjött úgy ahogy kell.
28 naposak a ciklusaim, de évente 1-2x kb 22 napra jön meg.
A mostani ciklusom 5-7-9-dik napján voltunk együtt. Most tartok a 12-dik napján a ciklusomnak.
A lényeg, hogy pont azt érzem mint az előző terhességemnél: szurkálják és feszül a hasam, csak most máshol. Ezért vettem ma egy 10-es érzékenységű tesztet, mert úgy éreztem, tuti mutat majd valamit. Amint haza jöttem, megcsináltam. Lehet középidőben vagyok és amiatt, de van egy halvány második vonal a teszten. Vajon miért?? Van esély hogy megint úgy jártam? Vagy teszteljek újra pár nap múlva reggeliből?
Mi itt a baj?
Van ket csikod,ha halvany is de van.
Ez meg nem jelenti,hogy ujra mehen kivuli terhesseged van.
Siman lehethogy a reggeli pisibol erosebb lesz.
Kepet tudsz feltenni?
12. napon hogy lenne pozitív a teszt, ha 28 napos a ciklusod? Nem is értem.
Mutasd már azt a tesztet, szerintem beképzeled.
Hat igen elegge,de ez normális..nekem missed abom volt.
Utana az egesz terhessegem egy nagy stressz volt.megertelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!