A nemvárt után mennyi idő múlva jelentkeztek nálatok a terhességi tünetek? És kinek mi volt a legelső tünet?
Figyelt kérdés
3. Napja késik , semmit nem érzek , azt sem ,hogy meg akarna jönni … remelem baba lesz. Holnap reggel szeretnék tesztelni . Elméletileg ugye már ki mutathatja a teszt ,ha baba van?2023. júl. 11. 15:45
11/23 anonim válasza:
6hét elején és egészen a 10.hétig tartott a hányinger, hányás, kevés étvágy, mindentől undorodtam.
12/23 A kérdező kommentje:
Sajnos így estére meg jött 😢
2023. júl. 11. 20:11
13/23 anonim válasza:
Nekem menzesz előtt mindig volt két-három nappal előbb migrénes fejfájás, utólag visszagondolva most nem. Ez a meg fog jönni érzés a szokásos volt, de a derékfájdalom mellé mintha belül a hüvelyemben egy kis izomlázhoz hasonlót is éreztem volna. Két nap késéssel teszteltem, mert nekem mindig napra pontos. Pozitív lett. Pár napig még folytatódott a derékfájás, aztán az elmúlt, azóta csak a cicik fájnak picit. Körülbelül 6. hetes lehetek.
14/23 anonim válasza:
Sajnálom, kérdező! Próbálj arra gondolni, hogy ez az új ciklus egy új lehetőség! Szorítok neked!
15/23 anonim válasza:
Először mell fájdalom+fáradtság… 7 héttől + rosszul lét a negyedik hónapig.
16/23 anonim válasza:
Ikerekkel semmi tünetem nem volt, még a pms is kimaradt. 6 napja késett és a patikába mentem venni tesztet, ott a sorban kezdtem görcsölni, gondoltam is, hogy meg fog jönni, de erős pozit tesztelte.
Ez a terhesség sajnos nem maradt meg.
A második terhességnél meg napokkal nem várt előtt émelyegtem, szédültem gyakorlatilag non stop és a tesztem is pozi lett (abban a ciklusban játszott minden, lh teszt, hőgörbe, 21.napi progi szint nézés)
Szóval a tünetek létéből vagy nem létéből sajnos nem lehet tudni.
17/23 anonim válasza:
Első naptól undorodtam a cigi szagától. Ezt érsd kb a fogantatás utáni hétre. Sose cigiztem, de annyira nem zavart a szaga, onnantól viszont képtelen vagyok elviselni, és kb 50 méterről is kiszúrom akkor is ha még nincs meggyújtva. De nem kapcsoltam össze az elején, mert sima pms tünetek voltak amúgy, csak utólag okoskodtam.
18/23 anonim válasza:
Nekem a nemvárt előtt 2 nappal már úgy égtek a mellbimbóim azthittem lekaparom a falat 😊🙂🙂 mellé társult egy kis szagundor. Aztán a pozitív teszt után 1 héttel minden fokozódott. Jött a hányinger, étvágytalanság, aluszékonyság. :)
19/23 anonim válasza:
Először kb 6 het után, 2. És 3. Alkalommal már a pozitiv teszt előtt 1 héttel, a 4.nél az 5 heten még semmi.
20/23 anonim válasza:
Mellfeszulés volt, de az menzesz előtt is szokott lenne. Késés után csak 1 héttel teszteltem, egy péntek esten. Rá 1 hétre elkezdődött a hányás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!