Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív teszt, de bizonytalan...

Pozitív teszt, de bizonytalan vagyok?

Figyelt kérdés
Párommal sokat beszéltünk arról hogy ha jönne baba milyen boldogság lenne az életünkbe. Minden adott ahhoz hogy jó körülmények között nőljön fel. (Közös lakás ,jó munkahely, család is támogat mindenben ) Párommal lassan 2 éve alkotunk egy párt. Viszont mikor megláttam a pozitib tesztet sokként ért. Enyhe depresszioba estem, azt érzem nem vagyok felkészülve rá mentálisan, kikészít a gondolat. Volt már valaki így? Idővel átment rajta? Rettegek hogy mi lesz így velem
2023. júl. 10. 09:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekünk van már 3.

Rendesen védekeztünk és pozitiv lett a tesztem a héten..teljesen megértelek jelenleg nem sok pozitívat látok a dologban,mint mikor deoressziós voltam.

Az első háromnál is nyilván voltak kisebb ijedtségek, de most ketségbeestem, nem tudom,hogy csak azért,mert nem terveztük,vagy, mert valóban egyátalán nem akarom.

2023. júl. 11. 09:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Én 4 napja tudtam meg hogy terhes vagyok, reggel csináltam tesztet és mindjárt pánikba estem. Mindig is akartam anyuka lenni, és fiatal anyuka (25 éves vagyok). Minden adott. Sajnos mentálisan instabil (sok minden rossz történt ebben az évben velem) ennek is köszönhetem. De 4 napja depresszióba estem, nem örülök a helyzetnek és azt kivánom hogy ez csak egy rossz rémálom legyen. Nem vagyok rá felkészülve. Voltam uh-n még nagyon kicsi és szóba jött az ab is. Mind a kettőtől rettegek. Esetleg valakinek volt ilyen érzése már? Átment rajta? Agyalok és agyalok egész nap. Szörnyű érzés :(
2023. júl. 11. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Baszki nem vagy normális ,bocsi de mást erre nem tudok irni 😒
2023. júl. 11. 17:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Normális vagyok csak tétlen. Nem kívánom senkinek sem ezt az érzést. Gyűlölöm magam hogy így érzek. Soha nem gondoltam volna hogy ilyet fogok átélni lelkileg
2023. júl. 11. 18:02
 15/15 AlexandraL22 ***** válasza:
Figyu innen még van vissza út. Ha nem érzed úgy, hogy készen állsz akkor vetesd el! Hidd el! Nem fogod megbánni! Mert ha megszülöd és nem akarod a gyereket csak ö issza meg a levét
2023. júl. 12. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!