Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » LH szint megemelkedik menzesz...

LH szint megemelkedik menzesz előtt?

Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Igen
2023. júl. 9. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm a lepontozást, de rajtam kívül válasz nem érkezett a kérdésre.

Hogy miért írtam igent?

Azért, mert 2 hónapot végig teszteltem menzesz elmúltával, egészen a következő menzeszig. Mindig erősebb volt az lh teszt ovuláció után, mint előtt, és ahogy közelgett a menzesz még jobban erősödött a teszt vissza pozitívra.

Szóval, aki lepontozott miért nem indokolja meg, hogy szerinte miért írtam hülyeséget?

2023. júl. 9. 21:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is azért kérdezem mert 3 nap van nemvártig és tiszta pozitív a ovulációs tesztem :)
2023. júl. 9. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyéni. Én egyszer kipróbáltam jóstesztként, de nekem extra halvány volt a csík majd meg is jött, 2 nappal nemvárt előtt csináltam majd másnap de az se volt szebb. Itt viszont olvastam már mindenfélét, olyat is, akinek megjött pozitív LH után.
2023. júl. 10. 00:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem ma reggel is ilyen a tesztem.. 2 nap van nemvártig

[link]

2023. júl. 10. 08:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Reggeli elsőből készült a teszt?

Az a baj ezzel, hogy 3 dolgot is jelezhez, és sajnos nem vagy előrébb.

1, reagálhat a HCG-re is (nálam is reagált)

2, jelezhezheti a közeledő menstruációt is

3, jelezheti azt is, hogy középidőben nem történt meg az ovuláció, és most újra próbálkozik a tested végbe vinni

Majd írd meg kérlek mi lett.

Drukkolok a babáért.

2023. júl. 10. 10:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy alakult végül? :)

2023. júl. 14. 17:04
 8/9 A kérdező kommentje:

Hello :)

Hát menzesz előtt 1 nappal vissza esett a LH szint…. Viszont azóta nem jött még meg… lehet hogy ovuláció volt, szóval még várok hogy történjen valami :D

2023. júl. 15. 19:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Ovuláció volt :)
2023. júl. 25. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!