Halvány pozitív teszt és rózsaszinezés után van még esély?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 16:04
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó 2 hozzászólást is! Tegnap sajnos volt egy kevés élénk piros vér, de csak papíron, azóta "csak" barnázgatás. Ma reggeli tesztem erősebb pozitív, mint a tegnapi. Nagyon remélem, hogy minden rendben van!
2010. okt. 14. 09:16
12/13 anonim válasza:
Kérlek szépen hívd fel a dokidat, és kérdezz rá, hogy ez így rendben van-e! Szerintem terhesség megtartó gyógyszert írhatna föl már, ha vérzés is van. Mondd neki, hogy nem csak barnázás, hanem vérzés is van! Holnap reggel tedd ezt meg a kedvemért, oké? Én ugyanígy jártam, de gyógyszerrel megmaradt a baba.
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
Nagyon karanyos vagy, hogy írtál és örülök, hogy nem lett bajotok és megmardt a Kisbabád!
Hívtama dokimat, de azt mondta, hogy nagyon pici terhesség és aa gyószer nem segítene :(
Viszont azóta minden megszünt, sem rózsaszín, sem barna, friss vér pedig végkép nincs. Ma délután Corax-al is halványan igaz, de pozitívat teszteltem.
Nagyon remélem, hogy nem lesz gond. Bízom benne!
Neked milyen gyógyszert írt a dokid és akkor hány hetes voltál?
Még egyszer köszönöm, hogy aggódsz, tényleg nagyon jól esik!
Szép estét!
2010. okt. 15. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!