4 napig késett volt egy halvány pozi (amit inkább negatívnak mondanék)tesztem viszont ma barnázgattam és ma estére nem vérzek úgy mint mensikor de egy nagyobb és több pici vér darab jött tőlem Aggódnom kellene? Vagy ez csak mensi?
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 22:57
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ne aggódjak ez csak normális menstruálciónak indul?
2023. júl. 7. 23:10
3/5 anonim válasza:
Mitől aggódnál?
Még azt érteném, hogy babát szeretnél, és félsz hogy megjön, de ha ez neked nem baj, akkor mitől félsz?
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat akkor rosszul fejeztem ki magam babát szeretnénk a párommal már 6 hónapja próbálkozunk
Attól féltem nehogy babát várjak és úgy vérezzek…
2023. júl. 8. 01:28
5/5 anonim válasza:
Ha babat varsz es verzel,az nem normalis dolog
Vagy megjon,vagy ha baba volt vetelsz,vagy csak kemiai terhesseged volt,ha valoban halvany volt az a teszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!