Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik lh teszt érvényes...

Melyik lh teszt érvényes ilyenkor?

Figyelt kérdés

Új munkám miatt kicsit megzavarodott a régi menetrendem.

Bent nincs lehetőségem tesztet csinálni.

Itthon második vizeletből tudok csinálni, vagy késő késő este mikor hazaérek.

Próbáltam úgy, hogy indulás előtt, és hazaérkezésnél is.

2 napig a reggeli második vizeletből szinte majdnem egyforma erős lett a 2 csík, az esti mindkét esetben sokkal halványabb lett.

Ugyanúgy betartom mindkettőnél a 2 órát előtte.

Ez esetben melyik az érvényes?

Hatalmas különbség van köztük.

2023. júl. 6. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Más érzékenységű teszt kell. Ha két nap ráadásul reggel pozinak látszik, akkor nem jó a teszt, túl érzékeny. Egy jól megválasztott teszt, egyértelműen lesz pozi és csak egy napon.

Nekem késő délután és reggel is pozi szokott lenni, de a délutáni nap számít lh csúcsos napnak, másnap délután már negatív így én nálad az első pozitívnak vett reggeli tesztnek a napját venném lh csúcsnak. De az érékenység miatt ez sem fix....lehet másnap volt. De nem ezen az egy napon fog múlni, ha együtt tudtatok lenni.

2023. júl. 6. 11:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Több hónapja 20as David tesztet használom. Eddig 1 max 2 napig volt pozitív. Rájöttem, hogy elég volt napi 1et csinálni, mert igen erősen mutatta, így tudtam fixre mikor van lh csúcs, de azt mindig délután egy időben tudtam csinálni. Most, hogy teljesen más időben csinálom egyszerűen nem értem miért van ez. Nemsokára csinálom a mai munka előttit,hát kíváncsi leszek.

2023. júl. 6. 11:59
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

A mai a felső, már nem pozitív, mégis erős.

Az alsó a tegnap esti.

A két esti ugyanolyan nagyon halvány lett.

A másik kettő reggeli a mainál is erősebb.

És a mai sem gyenge, de látszik, hogy már nem pozitív.

Mostmár végképp nem tudom mikor csináljak, de tényleg.

2023. júl. 6. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos pont ezért javasolt délután. Nyilván oka van. Lehet ilyen munkarend mellett hagyni kéne az lh tesztelést. Ha minden másnap együtt tudtok lenni, akkor nincs is értelme. Ha meg nem tudtok együtt lenni, akkor mindegy, hogy tudsz e a csúcsról vagy sem. Szóval érted. Ha aránylag rendszeres a ciklusod, akkor kb már betudod lőni az eddigiek alapján mikor van. Az bőven elég.
2023. júl. 6. 12:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen valóban jobb lesz, ha hagyom. Az együttlét szerencsére megoldható 2 naponta is.
2023. júl. 6. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Nézd vissza az elmúlt mondjuk 6 hónapot, abból úgyis fogod látni, hogy neked pl.15.napon szokott pozi lenni. Akkor 10.es mondjuk 18. Nap között, hogy tuti legyen annyit kell együtt lenni, amennyit tudtok. Meg 14.,15.16.on minden nap. Így nem lehet mellé lőni, a teszteket meg hagyd most.
2023. júl. 6. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!