Melyik lh teszt érvényes ilyenkor?
Új munkám miatt kicsit megzavarodott a régi menetrendem.
Bent nincs lehetőségem tesztet csinálni.
Itthon második vizeletből tudok csinálni, vagy késő késő este mikor hazaérek.
Próbáltam úgy, hogy indulás előtt, és hazaérkezésnél is.
2 napig a reggeli második vizeletből szinte majdnem egyforma erős lett a 2 csík, az esti mindkét esetben sokkal halványabb lett.
Ugyanúgy betartom mindkettőnél a 2 órát előtte.
Ez esetben melyik az érvényes?
Hatalmas különbség van köztük.
Más érzékenységű teszt kell. Ha két nap ráadásul reggel pozinak látszik, akkor nem jó a teszt, túl érzékeny. Egy jól megválasztott teszt, egyértelműen lesz pozi és csak egy napon.
Nekem késő délután és reggel is pozi szokott lenni, de a délutáni nap számít lh csúcsos napnak, másnap délután már negatív így én nálad az első pozitívnak vett reggeli tesztnek a napját venném lh csúcsnak. De az érékenység miatt ez sem fix....lehet másnap volt. De nem ezen az egy napon fog múlni, ha együtt tudtatok lenni.
Köszönöm a választ.
Több hónapja 20as David tesztet használom. Eddig 1 max 2 napig volt pozitív. Rájöttem, hogy elég volt napi 1et csinálni, mert igen erősen mutatta, így tudtam fixre mikor van lh csúcs, de azt mindig délután egy időben tudtam csinálni. Most, hogy teljesen más időben csinálom egyszerűen nem értem miért van ez. Nemsokára csinálom a mai munka előttit,hát kíváncsi leszek.
A mai a felső, már nem pozitív, mégis erős.
Az alsó a tegnap esti.
A két esti ugyanolyan nagyon halvány lett.
A másik kettő reggeli a mainál is erősebb.
És a mai sem gyenge, de látszik, hogy már nem pozitív.
Mostmár végképp nem tudom mikor csináljak, de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!