Az, hogy nem menstruál még, semmit nem jelent, ugyanis a legelső menstruációt megelőzi a legelső ovuláció is, aminek ugyebár nem tudhatod pontosan az időpontját.
2023. júl. 6. 00:29
2/23 anonim válasza:
Nem kisfiúnk, hanem kisfiunk.
Egyébként igen, lehet.
2023. júl. 6. 00:32
3/23 anonim válasza:
Sokat szoptatok mégis egyből menstruáltam... simán lehet terhes,vegyetek tesztet.
2023. júl. 6. 00:33
4/23 anonim válasza:
Ismerősnek kínkeservesen, évek alatt a sokadik lombikra jött össze a baba. Nem gondolták, hogy bármi meglepetés érheti őket. Hát érte. 14 hetes terhes volt, a lánya 6 hónapos, mikor kiderült hogy terhes. Azt hitte az éjszakázások miatt fáradt annyira. Épp hogy 1 éves lett a kicsi, mikor megérkezett a kisfiuk.
2023. júl. 6. 00:50
5/23 anonim válasza:
Lehet
2023. júl. 6. 02:29
6/23 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy 6 hét utánnlehet szexelni a fiatok még nincs 2 hónapos szóval még de vegyük azt hogy 2 hónapos, ami 8 hét. 2 hete szexelhettetek legkorábban még csak nem is késik neki...
2023. júl. 6. 06:00
7/23 anonim válasza:
6 szerintem nagyon nem tartottak be a hat hetes gyermekagyi idoszakot ...
2023. júl. 6. 06:19
8/23 anonim válasza:
Lehet 2 napja törtènt az eset..
Csak felmerült, hogy lehet-e ebből a valesetből terhes ( amit majd kimutat a teszt, amikor itt az ideje)
Lehet
Aktus utàn 2,5 héttel tuti lesz a teszt eredménye, ha negatív akkor is.
2023. júl. 6. 06:24
9/23 anonim válasza:
Elméletileg lehetséges, mint ahogy írták is. Gyakorlatilag ennek nincs azért akkora esélye, mint amennyire itt felvázolják (persze, megesHET).
Én is szoptattam a lányom és 10 és fél hónapos volt, mikor először megjött.. És NEKEM az összes kizárólagosan szoptató anya ismerősöm (tehát aki tápszert nem adott, csak később természetesen hozzátáplált) később kezdett menstruálni, általában 8-12 hónappal szülés után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!