Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell jól csinálni?

Hogyan kell jól csinálni?

Figyelt kérdés
Szeretném megtudni hogy van e ovuációm és ezt hőmérséklet nézéssel szeretném kezdeni csak nem tudom hogy kell mikor jó és mikor nem ,azok segítségét szeretném kérni akik ezt csinálják és elég megbízható eredményt kaptak.

2023. júl. 5. 08:58
 1/6 Rejtett69 válasza:
33%

Én csak a neten kerestem egy ovulacio kalkulátor be írtam mikor volt utoljára menzeszem kiadta mikor van ovum es akkor próbálkoztunk es pozitív is lett tegnap a tesztek

Dm ben van ovulacio teszt is vegyel olyat és azzal biztosan tudod van e

2023. júl. 5. 09:01
 2/6 A kérdező kommentje:
vettem de az még nem garancia hogy meg is történik és meg reped
2023. júl. 5. 09:11
 3/6 Rejtett69 válasza:
100%
Miota próbálkoztok?
2023. júl. 5. 09:16
 4/6 A kérdező kommentje:
1,5 éve
2023. júl. 5. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

tervezettbaba.hu

Én itt vezettem a hőgörbét. Nekem ez mutatta jól.

Ciklus.hu nem húzta be jól az ovut.

Mindeneképp használj hozzá lh tesztet.

Az lh teszt, megadja, mikor van lh csúcs, tehát aznap együtt kell lenni.

A görbe meg igazolja, hogy megtörtént az ovu, pozi lh teszt után 5 napon belül feljebb kell mennie a hőnek és fent is kell maradjon. Minimum 2 tizdeddel, de inkább 3-4-el.

Mindne reggel, ahogy felkelsz nyelv alatt, vagy hüvelyben. Még mielőtt kimennél, inni vagy pisilni. Érdemes digitális hőmérőt használni és csipogás után még 3-5 percet bent tartani. (én mondjuk nem csináltam, csak csipogáskor megnéztem, illetve volt, hogy mentem pisilni és közben a számban volt a hőmérő. Igazából így is működött.

Ha nagyok a hőingások nálatok, akkor nem biztos, hogy pontos eredményt kapsz, de me gkell nézni két ciklust. Ha nem jó a hőmérő, vagy keveseket alszol vagy nagy a hőingás, akkor nagyon cakkos lesz a görbéd.

Ciklus első felében ugrálhat a hő, viszont ovu után nem szabad ugrálnia, max 1-2 tizedeket.

Két ciklus után tudni fogod, nekem mensi alatt, vagy mensi előtt esik e vissza a hőd.

Ha mensi alatt esik csak vissza, akkor neked arra nem lesz jó, hogy pl reménykedhess terhességben, tehát arr anem használhatod, ha viszont mensi előtt esik mindig vissza, akkor lehet nézegetni és, ha egy adott napon ami nálad jellemző, hogy eldinul lefele a hő és mégsem lefele megy, akkro lehet reménykedni.

Remélem tudtam kicsit segíteni, sok szerencsét!

2023. júl. 5. 09:45
 6/6 A kérdező kommentje:
igen koszonom szepen:)
2023. júl. 5. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!