Mutathat ennyire fals pozitiv eredményt a Gabriel teszt?
Milyen érzékenységű a gabriel teszt? Hol tartasz a ciklusodban? Késik már vagy hamarabb teszteltél?
Az x-epil nem érzékeny teszt és nem is valami szuper. Mikor minden más teszten erős pozitív az eredmény, na az x-epil akkor halvány.
Vegyél egy normális tesztet (predictor early, facelle, clearblue digitális) és azt csináld meg holnap reggel.
Ez volt egyszer egy fals “pozitiv” Gabriel teszt, a tobbu Gabriel tesztem mindig teljesen negativ lett. Ez a csik is kb fel ora mulva jelent meg es most, hogy visszakerestem, kozel nem ilyen mint ez a mostani.
De ahogy elvégezted a tesztet az első 10 percben is ott volt?
Fél órával később már tejesen mindegy mi van rajta, ugyanis időn túl értékelhetetlen a teszt eredménye.
Ha terhes vagy akkor mindegy milyen márkájú tesztet csinalsz,mindnek pozitivnak kellene lennie.szerintem.
Kesik mar egyebkent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!