Gabriel terhességi teszt valós eredményt mutat akkor is, ha nem reggel tesztelek?
Figyelt kérdés
A teszt tájékoztatóján az áll, hogy bármely napszakban alkalmazható. Ez mennyire fedi a valóságot?2017. jún. 6. 13:23
1/4 anonim válasza:
délután pisiltem majd elugrottam a gyógyszertárba aztán haza..ez olyan 30 perc volt és így csak a szükséges mennyiséget tudtam kipréselni magamból. De 4 napos késésnél bőven kimutatta.
Ha nagyon korán tesztelsz akkor jobb a reggeli amikor koncentráltabb
2/4 anonim válasza:
Miért lenne téves infórmáció rajta? Ha nem túl korán tesztelsz, akkor általában pontos. De ez igaz szinte minden tesztre. Szerintem érdemes pár napra rá ismét tesztelni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. jún. 6. 13:34
4/4 anonim válasza:
Minden tesztnél a pozitív biztos pozitív, a negatív meg mindig kétesélyes amíg nem jön meg. A reggeli pisi azért biztosabb, mert ha az éjszakát átaludtad és nem ittál meg járkáltál vécére, több HCG hormon "gyűlhet össze" benne. De ha már pl. eltelt az utolsó esélyes aktus óta három hét és úgy negatív, akkor elég valószínű, hogy igaza van, bármikor csinálod meg. (Ha nem bírod ki, legegyszerűbb egyébként, ha belepisilsz egy pohárba reggel, elrakod, és utána mész el tesztet venni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!