Van esély a terhességre?
Fogamzásgátló tablettát szedek. Múlt héten későn értem haza, 3 órával később vettem be a napi tablettát. Ezután kb. 1 órára szexeltünk a párommal.
6 nap múlva kell megjönnie, de ma 1-2 kisebb világos barnás foltot láttam a papíron, mikor pisilés után megtöröltem magam.
Van esély a terhességre szerintetek? Általában pontosan szedem a gyógyszert, ennél az 1 alkalomnál késtem vele.
Az első válaszoló vagyok. Nyilván nem arra gondolok, hogy napi 2 szem fogamzásgátló tablettát szedj be... 😅 Hanem arra, hogy ha pl mindig délben veszed be, akkor nem okoz problémát, ha helyette egyszer reggel 6-kor vagy este 6-kor szeded be dél helyett.
Én is nagyon sok olyat olvastam, hogy valaki fogamzásgátló tabletta szedése mellett terhes lett. De annyi idióta ír ki kérdést a szedésével kapcsolatban, hogy én tökéletesen nyugodt voltam, amíg szedtem (7 évig). Biztos voltam benne, hogy azok esnek teherbe mellette, akik összevissza szedik, vagy nem jól tartják meg a szünetet, vagy nem pótolják hányás/hasmenés esetén, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!