Mekkora az esély a terhességre?
Tudom hogy buta kérdés, inkább csak véleményeket tapasztalatokat várok.
3 hónapja szedem a fogamzásgátlót a 3. hetemen voltam (tehát 7 tabbletta maradt még hátra) amikor hétfőn nem vittem magammal így másnap kedden vettem be a tablettát 18 órás késéssel utána pedig folytattam péntekig a szedést. Pénteken volt szexuális kapcsolatom.
Utánanéztem a dolgoknak, a papírt is elolvastam, mindenhol azt írták hogy egy tabletta kihagyása után már fenn áll a kockázat, viszont nem tudom hogy mennyire vagy ezek mitől függnek.
Buta voltam bevallom de sajnos már megtörtént.
Inkább véleményeket, tapasztalatokat várok olyanoktól akikkel esetleg ez megtörtént vagy többet tudnak a dologról.
Jövő héten lenne a mentes napom, nagyjából 3 napra rá maximum 4-re szokott megjönni a menstruációm, viszont gondolkodtam abban is hogy nem veszem be a maradék tablettát hátha előbb kiderülnek a dolgok, ez nem tudom mennyire lenne okos döntés, természetesen utána már figyelnék a dolgokra rendesen.
"viszont gondolkodtam abban is hogy nem veszem be a maradék tablettát hátha előbb kiderülnek a dolgok, ez nem tudom mennyire lenne okos döntés"
Eszedbe ne jusson, orbitális nagy baromság, csak összezavarod a hormonrendszered. Szedd tovább úgy, ahogyan kell.
Aktus után 14 nappal tesztelj.
De elég kicsi az esély, bár nem elhanyagolható.
Van rá esély bár elég kicsi.
Nekem a nőgyógyász azt mondta ha 48 óra telik el a 2 tabletta kozott akkor ne szedjem tovabb hanem hagyjam hogy megjojjon. Kezdjem majd el szedni az új levelet de abban a hónapban használjunk kiegészítő védekezést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!