Lehetek úgy terhes, hogy a wc-ből pisilés közben felcsapódik a sperma?
Az éjszaka a szüleim valószínűleg szexeltek. Reggel amikor elmentem pisilni megcsapott egy fura szag, meg láttam, hogy a wcben a víz opálos. Korán volt még, akkor keltem és fel sem fogtam, csak amikor már végeztem a pisiléssel.
Fiatal lány vagyok, szűz, nem igazán értek az ilyen dolgokhoz, nem használok semmilyen fogamzásgátló módszert. Viszont tegnap délután maszturbáltam. Mennyi ideig élnek a petesejtek és a spermák?
Lehetséges, hogy apám wcből felcsapódó spermájától esek teherbe? Bizar a sztori, kicsit bepánikoltam.
Köszönöm
Viszont tegnap délután maszturbáltam. Mennyi ideig élnek a petesejtek
Aztakva.
Ne bantsatok mar ...szerintem van vagy 12 eves,es nincs tisztaban semmivel sem..
Csibém,szolj anyukadnak vilagositson fel mert ez igy nem allapot.
Végülis lehet, hogy a kérdező rátapintott a lényegre, és ezért van nyilvános helyen külön férfi és női mosdó.
Képzeld el, ha nem lenne, tele lennének a szülészetek olyanokkal, akik sosem látták a gyerekük apját. Mert otthon még csak-csak sejthető, valószínű apukád vagy tesód, esetleg egy ismerős, aki vendégségbe jött...
17😂😂😂😂😂
Egy ismerősöm nemrég szült, nem hasonlít a gyerek az apjára.
És tudod mi az érdekes? 9 hónappal szülés előtt strandon járt 🤔
Valószínű a 95 éves Józsi bácsi a gyerek apja, mert arra nagyon hasonlít. Menjünk sztrájkolni, külön medencét a nőknek és férfiaknak!4!4!!!444
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!