Lehetek úgy terhes, hogy a wc-ből pisilés közben felcsapódik a sperma?
Az éjszaka a szüleim valószínűleg szexeltek. Reggel amikor elmentem pisilni megcsapott egy fura szag, meg láttam, hogy a wcben a víz opálos. Korán volt még, akkor keltem és fel sem fogtam, csak amikor már végeztem a pisiléssel.
Fiatal lány vagyok, szűz, nem igazán értek az ilyen dolgokhoz, nem használok semmilyen fogamzásgátló módszert. Viszont tegnap délután maszturbáltam. Mennyi ideig élnek a petesejtek és a spermák?
Lehetséges, hogy apám wcből felcsapódó spermájától esek teherbe? Bizar a sztori, kicsit bepánikoltam.
Köszönöm
Jezusom ne.
Attol hogy fiatal vagy,eszed lehetne..
Remélem tudod, hogy férfiak mellé sem lehet ülni... attól is terhes leszel...
Komolyan én is csak remélni tudom, hogy troll kérdés.
De. Pont a te nunidba lábat növesztenek a spermak, és felusznak a méhedbe. Így lesz egyszerre egy tesód és gyereked.
Ugye nem gondolod komolyan a kérdést? Bár ha 14 éves vagy.. Hosszú ez a suli szünet 😃😂
Szerintem olvasd el a nyári köteleződet, menj el diakmunkára vagy csak szimplán segíts a nagymamádnak.
Elhiszem hogy uncsi a nyáriszünet, de attól még feltalalhatnád magad jobb dolgokkal is mint ide ilyen kamu kérdéseket irogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!