Ha a mai 10-es teszt negatív, akkor sanszos hogy nem lesz már ebben a ciklusban pozitív tesztem ?
Figyelt kérdés
Szombaton kellene megjönnie. 10-es tesztnek már mutatnia kellene valamit, nem igaz? Sajnos a reggeli tesztem negatív, bár nem tudom hogy mennyire megbízható a teszt amit használtam.2023. jún. 26. 15:06
2/10 anonim válasza:
Felesleges 6 nappal korábban tesztelni… semmivel sem vagy előrébb. Lehet még pozitív.
3/10 anonim válasza:
Inkább attól függ, hogy tudod-e, mikor volt ovulációd.
Ettől függetlenül teljesen szabályos, 28 napos ciklussal, középidős ovuval is ritka, hogy a 9. napon mutatja a teszt, néha eseteg a Predictoron látszik valami.
Tehát bőven lehet még pozitív szerintem :)
4/10 anonim válasza:
Semmit sem kéne még mutatnia 6 nappal előbb.Ez csak marketing.Nekem szabályos 28 napos ciklusaim vannak mióta menstruálok,van 4 gyerekem,(és bár az ovulációt nem követtem soha semmivel)de mindig csak a menzesz napján volt pozitív tesztem.A 4 gyerekkel amúgy 3x próbálkoztam összesen korábban tesztelni kívancsiságból,de még előző nap sem volt pozitív soha.Késés utáni napon pedig egyértelmű pozitív volt mindig a teszt.
6/10 anonim válasza:
Nekem 2 nappal előtte még annyira halvány pozitív volt, hogy nem tudtam eldönteni az vagy száradási csík. Következő nap egyértelmű pozitív lett.
7/10 anonim válasza:
Istenem. Van addig még 6 napod ..
Ez a teszt életed legfeleslegesebb dolga volt.
Majd ha késik, akkor tesztelj. Elötte felesleges
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Nektek! ❤️ Várok pár napot, nem adom még fel!
2023. jún. 26. 19:36
9/10 anonim válasza:
Vard meg meg -e jon szombaton az a biztos
En a nem vart utan ket nappal teszteltem,hogy tuti legyen az eredmeny.elotte nem teszteltem soha
10/10 anonim válasza:
6 nappal nekem csak a predictor early mutatja, ez a teszt papíron 10es de 25ös kb az nekem 2-3 nappal mutatta csak mensi előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!