Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnèzitek a hőgörbèmet?

Megnèzitek a hőgörbèmet?

Figyelt kérdés

Legkèsőbb ma reggel meg kellett volna jönnie,hisz ovu utàn mindig 13-14.Dpo a ciklusom első napja.Eddig 1x csùszott àt a 15.napra màjusban.Tegnap terhessègi tesztet is csinàltam,ami inkàbb negatìv mint pozitìv annyira halvàny lett.Van ötlet,hogy mitől kèshet?

[link]

2023. jún. 26. 13:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Van sajátom.
2023. jún. 26. 13:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ismételd meg a tesztet holnap reggel.
2023. jún. 26. 13:20
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es a kimerìtő vàlaszt😄
2023. jún. 26. 13:29
 4/13 anonim ***** válasza:

Nincs mit nézni rajta. Nekem például mindig csak aznap esett le, amikor megjött. Vagy terhes vagy, vagy nem. Tesztet nézegess, ne hőgörbét.

Egyébként meg miért kéne tegnap megjönne, attól, hogy eddig megjött? Május 1hónapja volt! Akkor is késett. Terhes voltál? Na, ugye.

Olyan meg nincs, hogy inkább negatív. Vagy negatív vagy pozitív. Ha halvány, akkor pozitív. Csinálj holnap tesztet találgatás helyett.

2023. jún. 26. 13:35
 5/13 A kérdező kommentje:

Mièrt kell ez a kioktatò,lenèző lekezelő stìlust? Te vagy az ANYU?Ha esetleg nem akkor tartogasd ezt a stìlust a hàzad nèpènek.

Legyen szèp napod!

2023. jún. 26. 13:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem terhes biztos nem vagyok.Èrzèkeny teszt màr mutatta volna.
2023. jún. 26. 14:08
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
Marha nagy kioktatás, hogy a hőgörbédből az égvilágon semmire nem lehet következtetni, azon kívül, hogy túlvagy az ovun. (Esetleg gondolkozz el azon, miért nem kaptál SENKITŐL más választ, azon kívül, hogy csinálj tesztet.)
2023. jún. 26. 14:26
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem a tartalommal volt a problèma,hanem a stìlusoddal!Ugyan ha te megengedheted magadnak,hogy ismeretlen embereknek ilyen stìlusban vàlaszolj,akkor èn meg had engedjem màr meg magamnak, hogy szàmodra felesleges ès hülye kèrdèst tegyek fel.(Esetleg megtehetnèd,hogy megkìmèled a közössèget önmagadtòl!)
2023. jún. 26. 14:57
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Ha feleslegesnek gondoltam volna, akkor nem válaszolok. De nem felesleges, mert aki azt hiszi, hogy a hőgörbe mutat valamit azon túl, hogy megvolt az ovu, az nyilván megkérdezi. Azt meg nem tudhattam, hogy egy hisztigépbe botlok🤷🏼‍♀️
2023. jún. 26. 16:33
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Vegyél egy pontosabb hőmérő, mert ebből nehéz leolvasni mi is a helyzet...

Én azt mondanám, hogy csak június 15-én volt ovulációd.

2023. jún. 26. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!