Nem jött meg, voltam dokinál. Megnézitek a leletem?
Figyelt kérdés
5 napja késik a menzeszem. Terhesség gyanúját írt az orvos diagnózisnak. Igazából ennyit tudok értelmezni a leletemen. Tudtok segíteni benne, hogy mit jelent a többi rész? Jó, vagy rosszat?
2023. febr. 26. 11:23
1/11 anonim válasza:
Ennyi idősen semmit nem lehet látni,1 hét múlva kontrollon kiderül terhesseg-e vagy üres petezsák.
2/11 anonim válasza:
Nem lát terhessèget mèg sem mèhen belül, sem kìvüle. Hamar mentèl.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mondta az orvos is, hogy nagyon korán mentem. Azóta olvasgattam a témában és amikorra vissza rendelt, még csak 5+5 napos leszek. Ekkor várható már hogy lesz szívhang? Mert sok helyen azt olvastam, hogy a 6-dik hét előtt nem. Akkor miért hívott ilyen korán vissza?
2023. febr. 26. 11:31
4/11 anonim válasza:
Minek mentél ilyen korán? Tesztet leglább csináltál?
5/11 A kérdező kommentje:
Első terhesség lenne, nagyon tapasztalatlan vagyok. Sokat feszül a hasam, ha sokat mozgok görcsölök is. Gyakran émelygek, de még nem hánytam. Az esedékes menzesz napján és utána kicsit barnás volt a hüvelyváladékom, bár fehérneműn nem látszott, nagyon zavart. Tudni szerettem volna, hogy minden rendben van - e ne adj isten, nehogy méhenkívüli terhesség legyen. 3 napos késésnél a clearblue + tesztem egyértelműen pozitív lett. Ezért mentem ilyen korán.
2023. febr. 26. 11:41
6/11 anonim válasza:
Szedd a progeszteront, látom azt kaptál. Ha barnáztál, s + a teszted, mègis okos dolog volt elmenni, mert legalább kaptál progit, lehet hasznos lesz. Inkább 6 hetesen kellett volna menni, mert ìgy megint ha nem lesz szìvhang, idegeskedhetsz. Nekem 5+5 már volt petezsák, picike embriòcska, de szìv pulzálás mèg nem, csak 6 hetesen.
7/11 anonim válasza:
A lányomnál 6hetesen mentem elsőnek és nem volt még szívhang. Visszahívott 2hét múlva és akkor már volt. 🙂
8/11 anonim válasza:
Teljesen felesleges volt elmenni, lehet nem is szorulnal progreszteronra, vagy ha par napon belul megjott volna es tomod magad a progreszteronnal mikozben UH alapjan nincs mehenkivul es semmilyen terhesseg sem. Barmelyik teszt tevedhet, megjohet, az agyik is tud szorakozni veled. Amugy en is koran mentem, de nekem eleve rakszuresre volt idopontom es meg akkor is vissza lettem rendelve ket hettel kesobbre, pedig nekem egyertelmuen latszott hogy van ott valami.
9/11 anonim válasza:
Ha epp csak pozitiv a teszt akkor es nincs latszatja sem, max 4 hetes lehetsz ami igazabol ket hetet jelent a fogamzastol kezdve. Konkretan nem lehetnek ilyen tuneteid, inkabb vizsgaltasd ki magad vagy csak bebeszeled magadnak. Egy kis mellfeszules kezdodhet vagy faradtsag de emelyges, szinte meg csak nincs is annyi HCG benned hogy az hanyingert vagy rosszul letet okozzon..
10/11 A kérdező kommentje:
Holnap lépek elvileg az 5-dik hétbe az utolsó menzeszem alapján. Nem kértem gyógyszert, a doki írta fel a Progeszterone Exeltis-t, mint terhesség támogató gyógyszert. Szerinte minden jel arra utal hogy terhes vagyok, de az ultrahangnak vannak korlátai és még nem lát semmit. Az orvos óta még csináltam 2 tesztet, mind egyértelmű pozitív lett 1 percen belül. Sok mindent olvas az ember, úgy tudom hogy ha pozitív a teszt, már lehetnek tünetek.
2023. febr. 26. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!