Így miért lett pozitív a teszt?
Figyelt kérdés
Igen,a teszt szerint terhes vagyok. Védekezés (óvszer) a ciklusom 12.napján. Vártam a csodát, hátha megjön. Mértem a hőm reggelente. Régen nagy hő szakértő voltam. Alaphőm 36,2-36,3 körül van. Szombaton 35,7-et mértem. Ma és tegnap reggel 36,3-mat. Reménykedtem, hogy talán megjön. De délelőtt olyan erős pozit teszteltem. Jövőhétre kaptam időpontot nődokihoz. Ilyen hővel hogy a fenébe történhetett? Védekezés mellett? Totál kivagyok. 😭2023. jún. 26. 10:54
1/3 anonim válasza:
100%-os védekezés csak az, ha nem csinálod. Gondolom kilyukadt az óvszer.
A ciklus 12. napján nem értem miért vagy meglepődve, az egyik legjobb időszak a gyerekcsináláshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Így utólag persze nem is értem hogy miért döbbenek le. 30 napos,tűpontos ciklusaim voltak. Eddig. Az óvszert nem vizslattuk de evidens, hogy kiszakadhatott. 😞
2023. jún. 26. 11:34
3/3 anonim válasza:
A nagyobbik gyerekemmel ugyanígy lettem terhes. Pár héttel ezelőttig nem értettem, hogyan történhetett. Akkor véletlenül olvastam egy cikket, amiből kiderült, hogy az óvszer+síkosító eredményezhette a terhességet. Ezt akkor nem tudtam. Azóta tinédzser, imádom. De akkor hideg zuhany volt a kétcsíkos teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!