Ha két-három nappal azelőtt csinálok tesztet, h meg kellene jönnie, kimutathatja a teszt, hogy terhes vagyok-e?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk,ha babánk lenne és már jópár napja jelentkezett mellfeszülés,premenstruációs tünetek, és hőemelkedésem is napok óta van.2008. jan. 6. 15:34
1/5 anonim válasza:
Nekem kimutatta, bár nagyon, nagyon halványan, alig láttam. Két nappal később már jól láthatóan kimutatta.
2/5 anonim válasza:
a tüneteid jók,de szerintem nem érdemes még tesztelned.Van akinél mondjuk kimutatja,attól függ mennyi a HCG a szervezetben.de nekem csak 5 nap késés után mutatta ki.:)Türelem,ha ott a baba,úgyis kiderül
Drukkolok
3/5 anonim válasza:
Nekem kimutatta a mensi előtt 2 nappal:) De szervezettől függ, hogy mennyi a hcg szint. Az tény, hogy csak halvány csík látható. Ha nem bírod kivárni, akkor csinálj egyet és pár nap múlva ismételd meg.
Sok sikert neked is!!
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem elvileg kb jan.12.-e körül kéne megjönnie, de én sem bírom már ki, mert vannak tüneteim, és szerintem csinálok majd egy pár nappal előtte tesztet. Ha negatív lesz, nem szabad elkeseredni, ha késik a mensim majd csinálok egy másikat is, hátha az már +lesz!! :)))
Sok sikert neked is!
5/5 anonim válasza:
Nekem nemhogy előtte, de aznap mikor meg kellett volna jönnie sem mutatta ki. Azóta még nem teszteltem, de már hivatalosan 2 napot késett, és én is még várok pár napot. Lehet nekem kevés volt a hcg a szervezetemben. De szerintem ha nem bírsz magaddal csinálj egyet. És nehogy elkeseredj, ha negatív, akkor is még van remény! Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!