Késik, de nincs tünetem, ez lehet attól végre teherbeesés, érdemes tesztet csinálnom?
Sziasztok. 5 hónapja szeretnénk babát.
Általában nekem mindig
28., 29., 30., 27.. napra jön meg.
Most a 31. napnál tartok, de még semmi tünet.
Meddig érdemes várni a teszteléssel vagyis még hány napot? Esetleg még vagy 2-3 napot.
Nem merek tesztelni, mert egyszerűen én nem szeretem látni a full hófehér kijelzőt!:(
Miért nem tesztelsz tényleg? A fehér teszt miért rosszabb látvány mint (bocsi) egy vérfolt, mikor megjön?
Ha pedig terhes vagy, akkor egyiket se fogod látni úgysem...
Ráadásul ha most mondjuk pozitív a teszted és mégis pecsételést tapasztalsz, akkor el tudsz szaladni progeszteronért, míg ha nem tesztelsz, akkor azt gondolod, hogy csak megjön, és nem teszel semmit, ami megmenthetné a babát.
Egyébként nekem sem volt nagy tünetem, csak a melleim voltak furák, de van, akinek tényleg semmi nincs, van, aki meg émelyeg szinte egyből, ebből ne indulj ki! :)
Szurkolok, hogy baba legyen!
Nem tudom sajnos, hogy mikor ovuláltam, mert ebben a hónapban nem csináltam lh tesztet, pedig mindig szoktam..de amúgy a 12. És a 13. Ciklus napomon volt nagyon sűrű termékeny nyákom, de attól nyilván nem biztos, hogy az ovu akkor volt.
Végül megbeszéltem a párommal, hogy csütörtökön tesztelünk. Az nap van a névnapja.
Ha sikerül ez lesz az ajándéka, ha nem akkor várat magára még a baba.
Az lenne a 35. ciklus napom.
Most ez a 31. nap egyébként még mindig semmi tünet nincs, hogy esetleg megjönne.
Őszintén már én is nagyon sok tesztet használtam.
Vásároltam netről vagy 30 terhességi tesztet, ami érzékeny fajta.
És már első hónaptól fogva elhasználtam vagy 1-2-t mindig minden hónapban mielőtt megjött tesztelgettem vagy volt mikor többet is elhasználtam..
Most màr úgy döntöttem inkább vàrok a teszteléssel, mert félek mi lesz ha negatív és valami miatt nem jön meg, ami nem tudom mi miatt lenne.. és jó érzés most egy kicsit vágyakozni,hogy hátha..
Nagyon szeretnénk a párommal a babát. Minden gondolatunkban benne van.
Megkértem a páromat, ami szerintem nem szokványos, hogy én majd pisilek a pohàrba, de ő készítse el a tesztet, akár 3-at is kikészítek neki, csináljon többet biztos, ami biztos csak ha lehet én ne legyek ott, mert valahogy én ennyire izgulok és a párom azt mondta nagyon szívesen megcsinálja a tesztet helyettem és elmondja majd az eredményt.
Eddig nem is nagyon helyeselte, hogy esetleges menszesz előtt csináljak tesztet, mert ha megvárom a menszesz napját, akkor úgyis kiderül, ha késik meg tesztelni kell.
6 évig nézegettem negatív teszteket, 1-2 napos késésnél teszteltem mindig, mire végre lett egy pozitív is.
De téged tényleg nem értelek. Már a hétvégén is úszhattatok volna a boldogságban, ha baba van, ha nem akkor meg minek áltatod magad? Ha holnap reggelre megjön, még csalódottabb is leszel.. Teszteléssel legalább tudnád, hogy mégis mi a helyzet.
De ennyi erővel várd meg míg érzed mozogni a babát, és majd csak utána tesztelj, csak hogy biztos legyél benne.
Vàrandós vagyok! :)
Ma a pàrom megcsinálta nekem a tesztet vizeletből. Én direkt elmentem a helyiségből. Rögtön pozitív lett.
Végül a ti hatásotokra is, de nem tudtam kivárni.
Sajnos már 2 napja semmit nem aludtam amiatt hátha esetleg baba lesz és màr ezt is megelégeltem, hogy nem tudok aludni.
Úgyhogy 3+ hetes vagyok azt írta ki a teszt, örülök nagyon. :)
Hát hihetetlen érzés mikor azt mondta a párom, hogy jössz?? Szülők leszünk! És elcsukló remegő hanggal. Mondta a tesztet is remegő kézzel csinálta.
Jaj istenem:)
Köszönöm. Már csak az a rossz, hogy várnom kell 4 hetet még, akkor kaptam időpontot az orvoshoz.
Addig nagyon fogok izgulni!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!