Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik, de nincs tünetem, ez...

Késik, de nincs tünetem, ez lehet attól végre teherbeesés, érdemes tesztet csinálnom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 5 hónapja szeretnénk babát.

Általában nekem mindig

28., 29., 30., 27.. napra jön meg.

Most a 31. napnál tartok, de még semmi tünet.

Meddig érdemes várni a teszteléssel vagyis még hány napot? Esetleg még vagy 2-3 napot.

Nem merek tesztelni, mert egyszerűen én nem szeretem látni a full hófehér kijelzőt!:(

2023. jún. 25. 07:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem tesztelsz tényleg? A fehér teszt miért rosszabb látvány mint (bocsi) egy vérfolt, mikor megjön?

Ha pedig terhes vagy, akkor egyiket se fogod látni úgysem...

Ráadásul ha most mondjuk pozitív a teszted és mégis pecsételést tapasztalsz, akkor el tudsz szaladni progeszteronért, míg ha nem tesztelsz, akkor azt gondolod, hogy csak megjön, és nem teszel semmit, ami megmenthetné a babát.

Egyébként nekem sem volt nagy tünetem, csak a melleim voltak furák, de van, akinek tényleg semmi nincs, van, aki meg émelyeg szinte egyből, ebből ne indulj ki! :)

Szurkolok, hogy baba legyen!

2023. jún. 25. 20:30
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom sajnos, hogy mikor ovuláltam, mert ebben a hónapban nem csináltam lh tesztet, pedig mindig szoktam..de amúgy a 12. És a 13. Ciklus napomon volt nagyon sűrű termékeny nyákom, de attól nyilván nem biztos, hogy az ovu akkor volt.

Végül megbeszéltem a párommal, hogy csütörtökön tesztelünk. Az nap van a névnapja.

Ha sikerül ez lesz az ajándéka, ha nem akkor várat magára még a baba.

Az lenne a 35. ciklus napom.

Most ez a 31. nap egyébként még mindig semmi tünet nincs, hogy esetleg megjönne.

2023. jún. 25. 20:50
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Várna a franc én már holnap tesztelnék.Nem is értem hogy aki ennyire akarja a babát az nem tesztel én már dpo9en teszteltem és pozitív lett.
2023. jún. 25. 20:59
 14/19 A kérdező kommentje:

Őszintén már én is nagyon sok tesztet használtam.

Vásároltam netről vagy 30 terhességi tesztet, ami érzékeny fajta.

És már első hónaptól fogva elhasználtam vagy 1-2-t mindig minden hónapban mielőtt megjött tesztelgettem vagy volt mikor többet is elhasználtam..

Most màr úgy döntöttem inkább vàrok a teszteléssel, mert félek mi lesz ha negatív és valami miatt nem jön meg, ami nem tudom mi miatt lenne.. és jó érzés most egy kicsit vágyakozni,hogy hátha..

Nagyon szeretnénk a párommal a babát. Minden gondolatunkban benne van.

Megkértem a páromat, ami szerintem nem szokványos, hogy én majd pisilek a pohàrba, de ő készítse el a tesztet, akár 3-at is kikészítek neki, csináljon többet biztos, ami biztos csak ha lehet én ne legyek ott, mert valahogy én ennyire izgulok és a párom azt mondta nagyon szívesen megcsinálja a tesztet helyettem és elmondja majd az eredményt.

Eddig nem is nagyon helyeselte, hogy esetleges menszesz előtt csináljak tesztet, mert ha megvárom a menszesz napját, akkor úgyis kiderül, ha késik meg tesztelni kell.

2023. jún. 25. 22:52
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

6 évig nézegettem negatív teszteket, 1-2 napos késésnél teszteltem mindig, mire végre lett egy pozitív is.

De téged tényleg nem értelek. Már a hétvégén is úszhattatok volna a boldogságban, ha baba van, ha nem akkor meg minek áltatod magad? Ha holnap reggelre megjön, még csalódottabb is leszel.. Teszteléssel legalább tudnád, hogy mégis mi a helyzet.

De ennyi erővel várd meg míg érzed mozogni a babát, és majd csak utána tesztelj, csak hogy biztos legyél benne.

2023. jún. 26. 05:57
 16/19 A kérdező kommentje:

Vàrandós vagyok! :)

Ma a pàrom megcsinálta nekem a tesztet vizeletből. Én direkt elmentem a helyiségből. Rögtön pozitív lett.

Végül a ti hatásotokra is, de nem tudtam kivárni.

Sajnos már 2 napja semmit nem aludtam amiatt hátha esetleg baba lesz és màr ezt is megelégeltem, hogy nem tudok aludni.

Úgyhogy 3+ hetes vagyok azt írta ki a teszt, örülök nagyon. :)

2023. jún. 26. 21:11
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas , hatalmas nagyon halk gratula 🩷🩷🩷🙏🤰 Sok egészséget nektek.Én is várandós vagyok szóval tudom milyen az amikor nagyon szeretnél gyereket
2023. jún. 26. 21:55
 18/19 A kérdező kommentje:

Hát hihetetlen érzés mikor azt mondta a párom, hogy jössz?? Szülők leszünk! És elcsukló remegő hanggal. Mondta a tesztet is remegő kézzel csinálta.

Jaj istenem:)

Köszönöm. Már csak az a rossz, hogy várnom kell 4 hetet még, akkor kaptam időpontot az orvoshoz.

Addig nagyon fogok izgulni!!!!:)

2023. jún. 27. 04:58
 19/19 anonim ***** válasza:
26%
Melyik orvos amelyik nem ad idopontot hamarabb? Vérvételre menj el és kezdj el folsavat szedni.
2023. jún. 27. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!