Halvány pozitív a teszt, de pecsételek. Megosztod a te történetedet?
Sziasztok!
Kalkulátor szerint 13 dpo-n vagyok ma, a tesztem halvány, de pozitív. Viszont pecsételek. Néhol kisebb görcs, inkább derékfájás. A nagyfiammal is így jártam, de vele csak az ötödik héten kezdtem pecsételni, kaptam progeszteront és nagyjából kordában tartotta, egy hetet töltöttem kórházban miatta a terhességem elején.
Tudom, hogy nem láttok belém, tudom, hogy lehet kémiai is, és tudom, hogy nem biztos, hogy megmarad. De nincs kivel megosztanom, izgulok és félek. Szeretnék reménykedni, de felfogom ésszel, hogy attól, hogy másnak úgy volt, nekem nem biztos... De, ha szeretnéd leírni, tedd nyugodtan!
Én arra vagyok kíváncsi, hogy aki így volt, annak végül hogy alakult. A pozitívat, és a negatívat is írhatod, nem sértődök meg. Csak szeretnék beszélgetni, kiírni magamból.
Köszönöm előre is!
Persze, progit mindenképpen szedjél. Én is fogok, mégha valószínűleg most nem is az volt a baj. Ártani nem árt, de ne ezen múljon már, ha mégis kéne.😁 Én is szorítok 🤞
Szuper! :)
Hívhatod is gyorsan a dokidat mindjárt progeszteronèrt, remélem rendben lesztek! :)
Jaj, ez nagyon rossz hír! Van, ahol az a protokoll, hogy nem írják fel, hogy ne támogassák, ha méhen kívüli. Ez mondjuk logikus, de akinek meg ezen múlik, azt nem vigasztalja. Neked meg előzmény is volt. Szerintem nézess magánban egy progi szintet, hátha nem alacsony és megnyugszol kicsit. Meg itt olvastam valami progi kenőcsről, ami vény nélkül kapható. Esetleg azt is megpróbálhatod addig.
Köszönöm szépen!
Utánamegyek ezeknek akkor.
Mondjuk az vigasztal, hogy tényleg elvétve van valami kis színe a papírnak néha... Azért a fiammal ez más volt. Több, minden törlésnél, néhol már pirosas. Ez ahhoz képest valóban csak egy kis nyák, ha keresem... Csak már bennem van a félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!