Ez biztonságos módja a védekezésnek a nem kívánt terhesség ellen?
Ha a barátnőd azt mondja, biztos úgy van 🤦♀️
Biosztanárod mit mond? Mert kerdésed alapján 16nál többnek nem mondanálak, ennyi ésszel.
Jól sejted hogy a nem védekezés: nem véd. Úgyhogy húzz gumit, ha nem szeretnél apa lenni.
Nem tudom mióta vagytok együtt de a nemi betegségek ellen is jó az óvszer használata. Sose tudhatod hogy a hölgy kinek mondta még ezt előtted...
Egyetlen egy rohadt dolgot kell megjegyezni annak aki szexel... ha egy farok bekerül egy hüvelybe, abból lehet terhesség.
És igen, lehet, hogy baromi kicsi az esély, de főleg fitalaoknál, pláne tapasztalatlanoknál így lesznek a tiniterhességek.
Ez rohadtul nem játék, nem tudom mi az isten bajotok van a védekezéssel...
Édesanyád meg édesapád jobban a lelkedre köthette volna... de legalább neked legyen eszed.
Semelyik modszer nem 100%
19 hetes várandos vagyok úgy hogy spirál melett fogant.
“Édesanyád meg édesapád jobban a lelkedre köthette volna... de legalább neked legyen eszed.“
És honnan tudod, hogy nem tették? Miért gondolod, ha apa anya megfelelően felvilágosítja a gyerekét és lelkére köti, hogy mindig védekezzen, akkor a gyerek azt meg is teszi? A szülő nincs ott, hogy ellenőrizze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!