Sikertörténetekről szeretnék érdeklődni. Kinek hányadik inszemináció sikerült?

Szia
nekünk az első sikerült :)
Bár azt hiszem, az sokat segített a dologban, hogy lélekben már teljesen lemondtam a dologról, és el is terveztem, hogy miket fogunk csinálni a párommal kikapcsolódásképpen, hogy aztán januárban folytassuk a babaprojektet.
Azóta 16 hetesek vagyunk :)
Azt mondják, annyi az esély a terhességre, mint egy aktusnál. Azért szerintem annál egy kicsivel több.

Szia, nekünk 2.ik sikerült, talán van a lemondásos dologban valami, mert én se bíztam abban a hónapban hogy sikerül - ugyanis kicsi volt a tüszőm, és csak 1 - gondoltam próba cseresznye, nem sok esélyt adtam a dolognak, mégis sikerült:) el se akartam hinni, most 18 hetesek vagyunk!
Én relatív sok lányt ismerek akiknek elsőre, másodikra összejött, szóval van esély!

Én is arra lennék kíváncsi, hogy kinek hanyadik inszeminációra sikerült a baba?
Most vagyok túl az elsőn, és sajnos negatívat teszteltem. Tudom, hogy kevés esélyem volt, de mégis nagyon beleéltem magam. Nyugtassatok meg, hogy van esély!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!