Lehet ebből baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 10 dpo-n vagyok, tudom korai még tesztelni, de nyilván, mint mindenki mást furdal a kiváncsíság.Sajnos januárban volt egy vetélésem 7 hetesen. A második csík 1 perc alatt látható volt és szabad szemmel még jobban látható. Tapasztaltokra lennék kíváncsi, hogy van olyan személy akinek ebből baba lett? Köszönöm a segítséget.

[link]

[link]

2023. jún. 22. 15:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

,,Hűjének" Jézusom....

A tesztek meg negatívak, ha nem indokolt, felesleges ilyen korán tesztelni, várd meg az aktuális menzeszed első napját legalább

2023. jún. 22. 16:11
 12/20 anonim ***** válasza:
39%
Tudom, hogy várod a pozitív tesztet mint a messiást, de ha jót akarsz magadnak, ilyen teszteket ide nem pakolsz fel. Egy az, hogy tele van velük a gyakori és ha bele olvasol a válaszokba, szinte mindegyiknél ugyanazt kapja a kérdező. Még h
2023. jún. 22. 16:16
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Tehát folytatom.. Még ha látni vélsz is valamit, ha fotón nem egyértelmű, akkor le lesz negatívozva. Ha pedig mégis halvány pozitív, akkor pedig jönnek az "optimista" válaszok, hogy ne éld bele magad,mert ez vagy csak száradási, vagy a regans helye, vagy nekem is ilyen volt de kémiai. Ha pedig egyértelműen két csíkos a teszt azt úgy sem rakod fel, hogy szerintetek ez pozitív e? De szólj nyugodtan, ha tévedek 😊
2023. jún. 22. 16:19
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyelőre negatív. Tapasztalatból mondom. Volt már ilyen Clearblue tesztem. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet néhány nap múlva pozitív. Ismételd meg, ha kimarad a vérzésed!
2023. jún. 22. 16:46
 15/20 anonim ***** válasza:
39%

Gratulálok

Én mar holnap mennék orvoshoz és jövőhéten a védőnőhöz és most még a pelenka is akciós.

Jó vásárlást!

🤦‍♀️

2023. jún. 22. 17:28
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is ilyen volt anno ez a teszt és pozitív lett belőle. Biztos tisztában vagy vele hogy milyen korán teszteltél. Ebből még bármi lehet. Van ott egy halványka reménykeltő vonal, de annyira nem egyértemű, hogy erre nem lehet igazán mit mondani. Ezt inkább negatívnak mondanám most.
2023. jún. 22. 18:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Múlt hónapban nekem is ilyen volt, és meg is jött sajnos 🙁
2023. jún. 22. 21:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Na erre voltam kíváncsi, köszönöm szépen :)
2023. jún. 22. 21:59
 19/20 anonim ***** válasza:
79%
Nekem dpo9en annyira halvány volt hogy alig látszott.De mivel ismertem a tesztet és minden hónapban ugyanazzal teszteltem.Így tudtam hogy az a nagyon halvány csik az tuti pozitív.Mondjuk nekem dpo10en megszokott jönni hát most nem így volt.Tesztelj holnap is.Elképzelhető hogy baba van a dologban🤰
2023. jún. 22. 22:40
 20/20 anonim ***** válasza:
38%
Nem ártana még egy tesztet csinálni pár nap múlva. Én mikor elkezdtem tüneteket produkálni (hányás, szédülés) csináltam én is egyet ami pont ilyen lett nemvárt előtt egy nappal. Egy héttel később csináltam még egyet ami erős pozitív lett. Viszont ne éld bele magad kérlek mert ha másképp alakul nagy csalódás lesz. (Majdnem 2 évet vártunk a babára és rossz volt látni minden hónapban a negatív tesztet)
2023. jún. 23. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!